Просмотр собрания по группе - Авторы Абрамова, Тетяна Сергіївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 3 из 3
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників із рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Скрипка, Лідія Іванівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна
2017Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини. МонографіяБерестова, Аделіна Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Гасанова, Анна Едуардівна; Кострова, Катерина Валеріївна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Біленко, Леоніда Мстиславівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Каплун, Олена Анатоліївна; Коломієць, Тетяна Миколаївна; Погарський, Олексій Сергійович; Скрипка, Лідія Іванівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Таубер, Роман Давід; Котюк, Тетяна Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Хоменко, Андрій Володимирович; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2015Технологія тонізуючих нанонапоїв на основі молочної сироватки, збагачених кріопастами з овочів і фітоекстрактамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Топоркова, Катерина Валеріївна