Browsing by Author Бабкіна, Ірина Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 41 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
25-Mar-2014Пристрій комбінованого смаження з електроконтактним нагріваннямМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2008Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лебединець, Ігор Володимирович
2000Процеси та апарати жаріння харчових продуктів. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна
2013Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Єфремов, Юрій Іванович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2012Розрахунок апаратів для теплової обробки кулінарних виробів комбінованими способами на основі електроконтактного нагрівання. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2017Розрахунок обладнання для механічної обробки у виробництві хлібобулочних і макаронних виробів. Методичні вказівки для виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання галузі» студентами спеціалізації «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (освітній ступінь бакалавр)Бабкіна, Ірина Володимирівна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Розробка комплексу технологічного обладнання для виробництва печених пиріжківМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2011Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробівМихайлов, Валерій Михайлович; Д'яковч, Олександр Георгійови; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Долгих, А.В.
2014Сучасні лабораторні установки та дослідження електрофізичних методів обробки харчової сировиниМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Авдєєв, Сергій Сергійович
2010Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробкиМихайлов, Валерій Михайлович; Дьяков, Олександр Георгійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Технологічне обладнання галузі (Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу).Ч. 1. Лабораторний практикум у 4-х ч.Бабкіна, Ірина Володимирівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Михайлов, Валерій Михайлович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2010Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. У 3-х ч. Ч.1.Технологічне обладнання малих м'ясопереробних виробництв. Навч. посібник.Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2013Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. У 3-х ч. Ч.3. Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2017Технологічне обладнання основних процесів молокопереробних виробництв. Ч. 1. Обладнання для транспортування, зберігання та технологічних операцій. Методичні вказівки для самостійного вивчення курсу «Технологічне обладнання галузі» студентами спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу» (освітній ступінь – бакалавр)Бабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2018Технологічне обладнання основних процесів переробки рослинної і молочної сировини. У 3 ч. Ч. 3. Обладнання для теплової та вакуум-термічної обробки. Методичні вказівки для самостійного вивчення та виконання індивідуальної роботи з курсу «Технологічне обладнання галузі» студентами спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» (освітній ступінь – бакалавр)Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна
2005Технологічні основи машинобудування. У 2-х ч. Ч.1. Теоретичні основи технології машинобудування. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2010Технологічні основи машинобудування.У 2 ч. Ч.2. Спеціальна частина. Навч. посібник.Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2010Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2015Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Лабораторний практикумЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олегович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2015Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Журавльов, Сергій Володимирович; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна