Browsing by Author Горальчук, Андрій Богданович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 26 of 26 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
10-Dec-2014Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикатуГоральчук, Андрій Богданович; Товма, Лідія Федорівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
10-Dec-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
26-Aug-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2011Структуровані термостабільні тверді емульсійї на основі іонотропних полісахаридівНечепуренко, Кристина Борисовна; Пивоваров, Євген Павлович; Горальчук, Андрій Богданович; Трощій, Тетяна Володимирівна
2011Харчова хімія. Метод. вказ. для виконання лабор. робіт студентами напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрям "Харчова інженерія"Євлаш, Вікторія Владленівна; Пестіна, Ганна Олександрівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Горальчук, Андрій Богданович
2016Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр денної форми навчанняГоральчук, Андрій Богданович; Нагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович