Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
HDUHT Digital Repository (DSpace-5.4)
Browsing by Author Горальчук, Андрій Богданович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 21 to 40 of 40
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату
Котляр, Олег Володимирович
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2012
Дослідження спорідненості поверхні фаз для обгрунтування складу харчових гетерогенних систем
Котляр, Олег Володимирович
;
Клапцов, Є.О.
;
Горальчук, Андрій Богданович
2014
Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції
Котляр, Олег Володимирович
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2017
Использование формата вычисляемых документов (CDF) в учебном процессе
Губський, Сергій Михайлович
;
Горальчук, Андрій Богданович
2019
Митні збори, тарифи та товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності. Метод. вказів. та індивідуальні завдання для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти бакалавр галузь знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальн. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Дюкарева, Галина Іванівна
;
Горальчук, Андрій Богданович
2016
Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою
Горальчук, Андрій Богданович
2020
Наукометричні бази в інформаційнобібліотечному забезпеченні проведення сучасних наукових досліджень
Горальчук, Андрій Богданович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2010
Обґрунтування використання поверхнево- активних речовин у технології рослинних вершків
Єфремова, О.С.
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Пивоваров, Павло Петрович
2009
Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою
Сабадош, Ганна Олександрівна
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Трощій, Тетяна Володимирівна
2017
Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Губський, Сергій Михайлович
;
Товма, Лідія Федорівна
;
Журавльов, Сергій Володимирович
2020
Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жиру
Горальчук, Андрій Богданович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Рябець, Ольга Юріївна
;
Головіна, Людмила Андріївна
2017
Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження
Горальчук, Андрій Богданович
;
Губський, Сергій Михайлович
;
Терешкін, Олег Георгійович
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Товма, Лідія Федорівна
10-Oct-2014
Спосіб одержання пластичної кондитерської кремово-збивної маси
Горальчук, Андрій Богданович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Неклеса, Ольга Павлівна
10-Dec-2014
Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикату
Горальчук, Андрій Богданович
;
Товма, Лідія Федорівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Неклеса, Ольга Павлівна
10-Dec-2014
Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції
Горальчук, Андрій Богданович
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
26-Aug-2014
Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції
Горальчук, Андрій Богданович
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2014
Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхневоактивними речовинами
Товма, Лідія Федорівна
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2011
Структуровані термостабільні тверді емульсійї на основі іонотропних полісахаридів
Нечепуренко, Кристина Борисовна
;
Пивоваров, Євген Павлович
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Трощій, Тетяна Володимирівна
2011
Харчова хімія. Метод. вказ. для виконання лабор. робіт студентами напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрям "Харчова інженерія"
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Пестіна, Ганна Олександрівна
;
Отрошко, Наталія Олександрівна
;
Горальчук, Андрій Богданович
2016
Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр денної форми навчання
Горальчук, Андрій Богданович
;
Нагорний, Олександр Юрійович
;
Котляр, Олег Володимирович