Browsing by Author Горальчук, Андрій Богданович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 40 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикатуКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2012Дослідження спорідненості поверхні фаз для обгрунтування складу харчових гетерогенних системКотляр, Олег Володимирович; Клапцов, Є.О.; Горальчук, Андрій Богданович
2014Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукціїКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2017Использование формата вычисляемых документов (CDF) в учебном процессеГубський, Сергій Михайлович; Горальчук, Андрій Богданович
2019Митні збори, тарифи та товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності. Метод. вказів. та індивідуальні завдання для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти бакалавр галузь знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальн. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Дюкарева, Галина Іванівна; Горальчук, Андрій Богданович
2016Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структуроюГоральчук, Андрій Богданович
2020Наукометричні бази в інформаційнобібліотечному забезпеченні проведення сучасних наукових дослідженьГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна
2010Обґрунтування використання поверхнево- активних речовин у технології рослинних вершківЄфремова, О.С.; Горальчук, Андрій Богданович; Пивоваров, Павло Петрович
2009Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структуроюСабадош, Ганна Олександрівна; Горальчук, Андрій Богданович; Трощій, Тетяна Володимирівна
2017Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіховогоГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
2020Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жируГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович; Рябець, Ольга Юріївна; Головіна, Людмила Андріївна
2017Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердженняГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
10-Oct-2014Спосіб одержання пластичної кондитерської кремово-збивної масиГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
10-Dec-2014Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикатуГоральчук, Андрій Богданович; Товма, Лідія Федорівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
10-Dec-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
26-Aug-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2014Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхневоактивними речовинамиТовма, Лідія Федорівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2011Структуровані термостабільні тверді емульсійї на основі іонотропних полісахаридівНечепуренко, Кристина Борисовна; Пивоваров, Євген Павлович; Горальчук, Андрій Богданович; Трощій, Тетяна Володимирівна
2011Харчова хімія. Метод. вказ. для виконання лабор. робіт студентами напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрям "Харчова інженерія"Євлаш, Вікторія Владленівна; Пестіна, Ганна Олександрівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Горальчук, Андрій Богданович
2016Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр денної форми навчанняГоральчук, Андрій Богданович; Нагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович