Browsing by Author Горальчук, Андрій Богданович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 5 to 24 of 26 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014THE STUDY OF SURFACE-ACTIVE AGENTS’ IMPACT ON THE STRENGTH OF INTERFACIAL ADSORPTION LAYERSКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна
2018Вивчення впливу харчових інгредієнтів на текстурні показники напівфабрикату збивного з використанням рослинних олійГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович
2015Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювальногоОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2013Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Лідія Федорівна; Пуніна, А.Д.; Горальчук, Андрій Богданович
2014Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системахОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2013Визначення поверхневого натягу систем "Білок-ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Ольга Анатоліївна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2009Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертівСабадош, Г.О.; Горальчук, Андрій Богданович
2012Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складуГоральчук, Андрій Богданович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Пивоваров, Павло Петрович
2013Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикатуКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2012Дослідження спорідненості поверхні фаз для обгрунтування складу харчових гетерогенних системКотляр, Олег Володимирович; Клапцов, Є.О.; Горальчук, Андрій Богданович
2017Использование формата вычисляемых документов (CDF) в учебном процессеГубський, Сергій Михайлович; Горальчук, Андрій Богданович
2019Митні збори, тарифи та товарна номенклатура зовнішньоекономічної діяльності. Метод. вказів. та індивідуальні завдання для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти бакалавр галузь знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальн. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Дюкарева, Галина Іванівна; Горальчук, Андрій Богданович
2016Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структуроюГоральчук, Андрій Богданович
2010Обґрунтування використання поверхнево- активних речовин у технології рослинних вершківЄфремова, О.С.; Горальчук, Андрій Богданович; Пивоваров, Павло Петрович
2017Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіховогоГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
10-Oct-2014Спосіб одержання пластичної кондитерської кремово-збивної масиГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
10-Dec-2014Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикатуГоральчук, Андрій Богданович; Товма, Лідія Федорівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
10-Dec-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
26-Aug-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2011Структуровані термостабільні тверді емульсійї на основі іонотропних полісахаридівНечепуренко, Кристина Борисовна; Пивоваров, Євген Павлович; Горальчук, Андрій Богданович; Трощій, Тетяна Володимирівна