Browsing by Author Губський, Сергій Михайлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 12 to 31 of 61 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glazeГородиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Гавриш, Тетяна Володимирівна; Денисенко, Сергій Анатолійович; Григоренко, Анжеліка Миколаївна
2015Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometryГубський, Сергій Михайлович; Нікітін, Сергій Васильович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Неміріч, Олександра Володимирівна
2018Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seed flour by response surface methodologyГубський, Сергій Михайлович
2018Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodologyГубський, Сергій Михайлович; Лабазов, Максим Ігоревич; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна
2018Optimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methodsЛабазов, Максим Ігоревич; Губський, Сергій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2018Optimization of solid-liquid extraction of phenolic antioxidants from defatted grape seed cakeЛабазов, Максим Ігоревич; Губський, Сергій Михайлович
2015Organization of network interaction in education processГубський, Сергій Михайлович; Віннікова, Владислава Олександрівна; Кобрін, Віталій Миколайович
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використанняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Юрченко, Олег Іванович
2015ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ И ЛЕКАРСТВЕННЫХ СРЕДСТВДеримедвідь, Людмила Віталіївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавокПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталля Сергіївна; Губський, Сергій Михайлович
2018Вивчення впливу харчових інгредієнтів на текстурні показники напівфабрикату збивного з використанням рослинних олійГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович
2017ВИЗНАЧЕННЯ АКТИВНОСТІ ВОДИ В ХАРЧОВИХ СИСТЕМАХГубський, Сергій Михайлович; Дьяков, Олександр Георгійович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоуГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна
2018Визначення антиоксидантної ємності харчових систем методом кулонометріїГубський, Сергій Михайлович
2015Визначення вмісту аскорбінової кислоти методом гальваностатичної кулонометриї в водних розчинах гидроколоїдівЄвлаш, Вікторія Владленівна; Железняк, Зінаїда Валеріївна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федорівна
2016Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоуШматченко, Наталія Василіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2018До питання валідації методики визначення загального вмісту поліфенолів у харчових системахГубський, Сергій Михайлович
2018ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ МІКРОКОНТРОЛЕРІВ НА ПЛАТФОРМІ ARDUINO В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІГубський, Сергій Михайлович