Browsing by Author Губський, Сергій Михайлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 19 to 38 of 65 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2019Антиоксидантные свойства экстрактов из сублимированного порошка черникиКоваленко, Анна; Калугін, Олег Миколайович; Губський, Сергій Михайлович
2016Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використанняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Юрченко, Олег Іванович
2015ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ И ЛЕКАРСТВЕННЫХ СРЕДСТВДеримедвідь, Людмила Віталіївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавокПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталля Сергіївна; Губський, Сергій Михайлович
2018Вивчення впливу харчових інгредієнтів на текстурні показники напівфабрикату збивного з використанням рослинних олійГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович
2017ВИЗНАЧЕННЯ АКТИВНОСТІ ВОДИ В ХАРЧОВИХ СИСТЕМАХГубський, Сергій Михайлович; Дьяков, Олександр Георгійович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоуГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна
2018Визначення антиоксидантної ємності харчових систем методом кулонометріїГубський, Сергій Михайлович
2015Визначення вмісту аскорбінової кислоти методом гальваностатичної кулонометриї в водних розчинах гидроколоїдівЄвлаш, Вікторія Владленівна; Железняк, Зінаїда Валеріївна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федорівна
2019Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниціГубський, Сергій Михайлович
2016Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоуШматченко, Наталія Василіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2018До питання валідації методики визначення загального вмісту поліфенолів у харчових системахГубський, Сергій Михайлович
2018ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ МІКРОКОНТРОЛЕРІВ НА ПЛАТФОРМІ ARDUINO В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІГубський, Сергій Михайлович
2019Досвід використання програми Design-Expert у плануванні експерименту магістрамиГубський, Сергій Михайлович
2018Загальна хімія. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 131 "Прикладна механіка"Губський, Сергій Михайлович
2017Использование формата вычисляемых документов (CDF) в учебном процессеГубський, Сергій Михайлович; Горальчук, Андрій Богданович
2016Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавкамиГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна
2014ИССЛЕДОВАНИЕ АСПЕКТОВ ПОВЕДЕНИЯ ПРОВИЗОРА В ПРОЦЕССЕ ОКАЗАНИЯ ФАРМАЦЕВТИЧЕСКОЙ ПОМОЩИГубський, Олександр Сергійович; Губський, Сергій Михайлович; Деримедвідь, Людмила Віталіївна