Browsing by Author Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій | Нечепуренко, Кристина Борисовна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович |
10-Jan-2019 | Дріжджове тісто | Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
11-Sep-2017 | Дріжджовий виріб | Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
2017 | Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції | Неклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович |
10-Jun-2014 | Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів | Неклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович |
10-Jun-2015 | Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів та отримана на його основі капсула | Неклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович |
2015 | Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та тематика контрольних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання | Журавльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
2016 | Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія»
денної та заочної форми навчання | Журавльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
2015 | Технологія національних кухонь. Опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр денної та заочної форми навчання | Журавльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
2016 | Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів | Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
2015 | Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів. Монографія | Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Гринченко, Наталя Геннадіївна |
2013 | Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків | Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович; Неклеса, Ольга Павлівна |