Browsing by Author Крутовий, Жорж Андрійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 53 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислотКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна
2012Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтівСамохвалова, Ольга Володиміровна; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна
2013Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович
2011Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживанняКрутовий, Жорж Андрійович; Півненко, Андрій Олександрович
2009Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Бондарчук, Віктор Миколайович ; Крутовий, Жорж Андрійович; Зіборова, Лариса Геннадіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2005Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2012Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Янчева, Марина Олександрівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2015Нетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонівЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2014Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтівЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2011Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальціюКрутовий, Жорж Андрійович; Манжос, Наталія Володимирівна; Запаренко, Г.В.
2016Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної діїЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович
2011Оптимізація технологічних процесів. Навчальний посібник. Ч.1. Математичне моделюванняКрутовий, Жорж Андрійович; Любар, Сергій Васильович; Манжос, Наталія Володимирівна
2012Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначенняКрутовий, Жорж Андрійович
2012Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальціюЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Касілова, Людмила Олексіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна
2012Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживанняКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Манжос, Наталія Володимирівна; Касілова, Людмила Олексіївна
2014Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартногоКрутовий, Жорж Андрійович
2014Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначенняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович
2012Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначенняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Касілова, Людмила Олексіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна
2013Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м'яса та рибиКрутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна; Манжос, Наталія Володимирівна; Приказчикова, Ю.Ю.; Запаренко, Ганна Володимирівна
2010Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарстваКрайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна; Бородіна, Л.В.