Browsing by Author Крутовий, Жорж Андрійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 2 to 21 of 54 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції. МонографіяКасілова, Людмила Олексіївна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самойленко, Сергій Олексійович; Черевко, Олександр Іванович
2015Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробівКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Аналіз біологічної цінності раціонів одноразового споживання другого поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2013Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтівЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Фалько, О.О.; Юрченко, І.Ю.
2012Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально- профілактичної дії без м'яса та рибиКрутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна; Приказчикова, Ю.Ю.; Запаренко, Ганна Володимирівна
2013Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Запаренко, Ганна Володимирівна
2012Вища математика. Метод. вказ. для орг. самост. роботи студ. економ. спец. " Оптимізаційні методи та моделі "Манжос, Наталія Володимирівна; Демченко, Тетяна Вікторівна; Крутовий, Жорж Андрійович
2007Вища математика. Тести. Навчальний посібник. У 2 ч. Ч.1Крутовий, Жорж Андрійович; Усіна, Ганна Володимирівна
2009Вища математика. Тести. Навчальний посібник. У 2-х ч. Ч.2Крутовий, Жорж Андрійович; Усіна, Ганна Володимирівна
2015Вища математика: Частина 2. Стислий конспект лекцій.Крутовий, Жорж Андрійович; Софронова, Марина Сергіївна
2014Вологоємність і гігроскопічність натуральних шкірЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Крутовий, Жорж Андрійович
2017Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчуванняЧеревко, Олександ Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна
2010Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукціїКасілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Бородіна, Л.В.
2015Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтахЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Елементи теорії ймовірностей та математичної статистики. Навчальний посібникКрутовий, Жорж Андрійович; Софронова, Марина Сергіївна
2016Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Галушко, Наталія Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціонуЧеревко, Олександр Іванович; Борисова, Аліна Олексіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Крутовий, Жорж Андрійович; Лук'янчиков, Павло Володимирович
2010Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукціїКрайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна
2013Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчуванняКрутовий, Жорж Андрійович
2013Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислотКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна