Browsing by Author Пивоваров, Павло Петрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 35 of 35 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії. МонографіяТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2009Новий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировиниПивоваров, Павло Петрович; Захаренко, Віталій Олександрович
2010Обґрунтування використання поверхнево- активних речовин у технології рослинних вершківЄфремова, О.С.; Горальчук, Андрій Богданович; Пивоваров, Павло Петрович
2017Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2009Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавкиСедо, Ахмед; Пивоваров, Павло Петрович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Крамаренко, Дмитро Павлович
2010Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складуПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2013робоча програма "Діловий та дипломатичний протокол"Калєнік, Ксенія Володимирівна; Пивоваров, Павло Петрович; Полстяна, Надія Володимирівна
10-Jun-2014Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирівНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
10-Jun-2015Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів та отримана на його основі капсулаНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
26-Dec-2018Спосіб одержання напівфабрикату сирно-емульсійногоГринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Тютюкова, Дар'я Олександрівна; Листопад, Анна Петрівна
10-Jul-2014Спосіб одержання твердої емульсії та тверда емульсіяНечепуренко, Кристина Борисівна; Пивоваров, Павло Петрович; Неклеса, Ольга Павлівна
2010Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридівПивоваров, Павло Петрович; Коваленко, А.А.; Михайлов, Валерій Михайлович; Неклеса, Ольга Павлівна
2019Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів. МонографіяНечепуренко, Кристина Борисовна; Пивоваров, Павло Петрович; Радченко, Людмила Олексіївна
2017Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації. МонографіяАндрєєва, Світлана Сергіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2013Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоківКоротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович; Неклеса, Ольга Павлівна