Browsing by Author Потапов, Володимир Олексійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 43 to 54 of 54 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
11-Jul-2016Спосіб сушіння харчових продуктів в тепломасообмінному модулі під дією підвищеного тискуПотапов, Володимир Олексійович; Петренко, Олена Володимирівна; Гриценко, Олег Юрійович
10-Jan-2014Спосіб сушіння харчових продуктів з попереднім нагрівом у функціональних місткостях тепломасообмінного модуляПотапов, Володимир Олексійович; Якушенко, Євген Миколайович; Петренко, Олена Володимирівна; Гриценко, Олег Юрійович
2018Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених. МонографіяЯнчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Потапов, Володимир Олексійович; Дроменко, Олена Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2011Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировиниЄфремов, Юрій Іванович; Потапов, Володимир Олексійович; Одарченко, Микола Семенович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2015Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем. Монографія.Гринченко, Ольга Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Потапов, Володимир Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна
2019Технологія нанесення гідрофобного покриття на масообмінні модулі сушарок для сушіння рослинної сировиниПотапов, Володимир Олексійович; Якушенко, Євген Миколайович; Стоян, Євген Юрійович
2016Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ ІІІ "Культурно-побутові та галантерейні товари". Методичні вказівкиГоловко, Микола Павлович; Захаренко, Віталій Олександрович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Потапов, Володимир Олексійович
2016Торговельне обладнання. Підручник. Частина 1Потапов, Володимир Олексійович; Семенюк, Дмитро Павлович
2016Торговельне обладнання. Підручник. Частина 2Потапов, Володимир Олексійович; Семенюк, Дмитро Павлович
2014Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристикПотапов, Володимир Олексійович; Семенюк, Дмитро Павлович
10-Jun-2014Установка для концентрування (сушіння) харчових систем з використанням мікрохвильової вакуумної технологіїПотапов, Володимир Олексійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Качалов, Віталій Валентинович
2018Імітаційне моделювання температурної кінетики інфрачервоного жарення м'ясних напівфабрикатівПотапов, Володимир Олексійович; Костенко, Станіслав Миколайович