Просмотр собрания по группе - Авторы Аксьонова, Олена Федорівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 13 из 13
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Determination of Ascorbic Acid Amount in Gelatin Aqueous Solutions by Galvanostatic Coulometry Using Electrogenerated BromineЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федорівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Железняк, Зінаїда Валеріївна
2015Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated methodДемидова, Анастасія Олександрівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Демидов, Ігор Миколайович
2016Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallowГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Аксьонова, Олена Федорівна
2015Визначення вмісту аскорбінової кислоти методом гальваностатичної кулонометриї в водних розчинах гидроколоїдівЄвлаш, Вікторія Владленівна; Железняк, Зінаїда Валеріївна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федорівна
2016Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів. Опорний конспектАксьонова, Олена Федорівна; Агафонова, Юлія Юріївна; Сергієнко, Аліна Олександрівна
2016Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів. Методичні вказівки до лабораторних робітАксьонова, Олена Федорівна; Агафонова, Юлія Юріївна; Сергієнко, Аліна Олександрівна
2016Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідро колоїдиЄвлаш, Вікторія Владленівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Губський, Сергій Михайлович; Железняк, Зінаїда Валеріївна; Фощан, Андрій Леонтійович
26-мар-2012Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого каліюЄвлаш, Вікторія Владленівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Михайленко, Володимир Григорович; Торяник, Дмитро Олександрович
25-апр-2012Спосіб оцінки інтегральної антиоксидантної активності водних екстрактів рослинної сировини та дієтичних добавокЄвлаш, Вікторія Владленівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Михайленко, Володимир Григорович; Д'яков, Олександр Георгійович
2016Тестові завдання для поточного контролю знань з загальної хімії. Методичні вказівки до самостійної робіти з курсуАксьонова, Олена Федорівна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Отрошко, Наталя Олександрівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Установлення характеру спільного антиоксидантного впливу токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олійДемидова, Анастасія Олександрівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Кіндрашина, Аліна Сергіївна; Березка, Тетяна Олександрівна
2011Харчова хімія. Опорний конспект лекцій для студ. напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" спец. 6.140100 "Готельно-ресторанна справа"Кузнецова, Тетяна Олегівна; Самойленко, Сергій Олексійович; Аксьонова, Олена Федорівна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Аксьонова, Олена Федорівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна