Browsing by Author Александров, Олександр Валентинович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вплив жиро-магнетитової суспензії на функціонально-технологічні показники яловичого фаршуЄвлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Александров, Олександр Валентинович; Цихановська, Ірина Василівна
2017Дослідження впливу біологічно активної добавки на процеси окиснення ліпідівАлександров, Олександр Валентинович; Цихановська, Ірина Василівна; Гонтар, Тетяна Борисівна; Демидов, Ігор Миколайович; Павлоцька, Лариса Федорівна
2012Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібникПавлоцька, Лариса Федорівна; Дуденко, Ніна Василівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2012Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія. Навчальний посібникДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2017Технологія низькотемпературного приготування виробів із гречкиАлександров, Олександр Валентинович; Рябчиков, Микола Львович; Цихановська, Ірина Василівна
2017Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної діїЄвлаш, Вікторія Владленівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Александров, Олександр Валентинович; Цихановська, Ірина Василівна; Гонтар, Тетяна Борисівна