Просмотр собрания по группе - Авторы Артамонова, Майя Володимирівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 19 из 19
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallowГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Аксьонова, Олена Федорівна
2016Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавокПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталля Сергіївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоуГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна
2016Вплив рослинних кріодобавок на реологічні характеристики та рухомість води в мармеладі желейно-фруктовомуАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.1Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.2Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2016Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавкамиГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталія Василіївна
25-дек-2015Маршмелоу з рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Гальчинецька, Юлія Лазарівна
26-сен-2016Маршмелоу з рослинною добавкою антоціанової природиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2014Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобиниАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2015Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1. Методичні вказівкиАртамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина Вячеславівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2. Методичні вказівкиАртамонова, Майя Володимирівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
10-сен-2014Склад мармеладу з рослинними добавкамиПавлюк, Раїса Юріївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна
12-дек-2016Склад мармеладу з рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна
26-авг-2014Спосіб приготування розчину желатинуСавгіра, Юрій Олексійович; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Артамонова, Майя Володимирівна
2016Технологія галузі. Розділ "Технологія макаронних виробів". Лабораторний практикумАртамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кравченко, Олена Іванівна
2015Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походженняАртамонова, Майя Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з трояндиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна