Просмотр собрания по группе - Авторы Бабкіна, Ірина Володимирівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 23  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна
2017Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочівБабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна
2016Машини для транспортування неперервної дії. Розрахунок стрічкового конвеєра. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи, самостійного вивчення та виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Транспортне та допоміжне обладнання м’ясопереробних підприємств» для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Машини для транспортування неперервної дії. У 6 ч. Ч.1 Загальні відомості. Методичні вказівкиБабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2014Машини для транспортування неперервної дії. Частина 2. Стрічковий конвеєр. Методичні вказівкиМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна
2012Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович
2015Обладнання для подрібнення.Частина 2. Розрахунок куттера. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Обладнання для формування. Частина 2. Розрахунок шприца. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
25-мар-2014Пристрій комбінованого смаження з електроконтактним нагріваннямМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2008Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лебединець, Ігор Володимирович
2013Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Єфремов, Юрій Іванович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2012Розрахунок апаратів для теплової обробки кулінарних виробів комбінованими способами на основі електроконтактного нагрівання. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Розробка комплексу технологічного обладнання для виробництва печених пиріжківМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2014Сучасні лабораторні установки та дослідження електрофізичних методів обробки харчової сировиниМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Авдєєв, Сергій Сергійович
2016Технологічне обладнання галузі (Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу).Ч. 1. Лабораторний практикум у 4-х ч.Бабкіна, Ірина Володимирівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Михайлов, Валерій Михайлович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2010Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. У 3-х ч. Ч.1.Технологічне обладнання малих м'ясопереробних виробництв. Навч. посібник.Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2013Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. У 3-х ч. Ч.3. Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2017Технологічне обладнання основних процесів молокопереробних виробництв. Ч. 1. Обладнання для транспортування, зберігання та технологічних операцій. Методичні вказівки для самостійного вивчення курсу «Технологічне обладнання галузі» студентами спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу» (освітній ступінь – бакалавр)Бабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2005Технологічні основи машинобудування. У 2-х ч. Ч.1. Теоретичні основи технології машинобудування. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2010Технологічні основи машинобудування.У 2 ч. Ч.2. Спеціальна частина. Навч. посібник.Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович