Просмотр собрания по группе - Авторы Бабкіна, Ірина Володимирівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 29  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовищаМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Ялинич, Станіслав Ігорович
2014Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна
2017Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочівБабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна
10-мар-2017Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Варавська, Світлана Анатоліївна; Овсяннікова, Людмила Геннадіївна
12-июн-2017Комбінований спосіб запікання котлет січених із застосуванням електроконтактного нагріванняШевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлов, Богдан Валерійович
2016Машини для транспортування неперервної дії. Розрахунок стрічкового конвеєра. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи, самостійного вивчення та виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Транспортне та допоміжне обладнання м’ясопереробних підприємств» для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Машини для транспортування неперервної дії. У 6 ч. Ч.1 Загальні відомості. Методичні вказівкиБабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2014Машини для транспортування неперервної дії. Частина 2. Стрічковий конвеєр. Методичні вказівкиМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна
2012Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович
2015Обладнання для подрібнення.Частина 2. Розрахунок куттера. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Обладнання для формування. Частина 2. Розрахунок шприца. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
25-сен-2017Пристрій для теплової обробки формованих кулінарних виробів без оболонкиМихайлов, Валерій Михайлович; Козін, Сергій Миколайович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
25-мар-2014Пристрій комбінованого смаження з електроконтактним нагріваннямМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2008Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лебединець, Ігор Володимирович
2000Процеси та апарати жаріння харчових продуктів. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна
2013Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Єфремов, Юрій Іванович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2012Розрахунок апаратів для теплової обробки кулінарних виробів комбінованими способами на основі електроконтактного нагрівання. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2017Розрахунок обладнання для механічної обробки у виробництві хлібобулочних і макаронних виробів. Методичні вказівки для виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання галузі» студентами спеціалізації «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (освітній ступінь бакалавр)Бабкіна, Ірина Володимирівна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Розробка комплексу технологічного обладнання для виробництва печених пиріжківМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2014Сучасні лабораторні установки та дослідження електрофізичних методів обробки харчової сировиниМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Авдєєв, Сергій Сергійович