Browsing by Author Бабкіна, Ірина Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 41  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовищаМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Ялинич, Станіслав Ігорович
2014Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна
2017Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочівБабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна
2018Дослідження електричних показників і кінетики температури під час електроконтактної обробки напівфабрикатівМихайлов, Валерий Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Бабанов, Ігор Геннадійович
2012Електричні та теплометрічні показники електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
10-Mar-2017Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Варавська, Світлана Анатоліївна; Овсяннікова, Людмила Геннадіївна
12-Jun-2017Комбінований спосіб запікання котлет січених із застосуванням електроконтактного нагріванняШевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлов, Богдан Валерійович
12-Mar-2018Комбінований спосіб приготування запіканки з кисломолочного сиру із застосуванням електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Вірко, Оксана Сергіївна; Пономаренко, Юлія Василівна
26-Feb-2018Комбінований спосіб приготування запіканки капустяної із застосуванням електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна
25-Apr-2019Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хлібаМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Козін, Сергій Миколайович; Лаврук, Владислав Валерійович
2016Машини для транспортування неперервної дії. Розрахунок стрічкового конвеєра. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи, самостійного вивчення та виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Транспортне та допоміжне обладнання м’ясопереробних підприємств» для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Машини для транспортування неперервної дії. У 6 ч. Ч.1 Загальні відомості. Методичні вказівкиБабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2014Машини для транспортування неперервної дії. Частина 2. Стрічковий конвеєр. Методичні вказівкиМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна
2013Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріваннямМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Лук'янов, В.І.
2012Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович
2015Обладнання для подрібнення.Частина 2. Розрахунок куттера. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Обладнання для формування. Частина 2. Розрахунок шприца. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
25-Sep-2017Пристрій для теплової обробки формованих кулінарних виробів без оболонкиМихайлов, Валерій Михайлович; Козін, Сергій Миколайович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
10-Dec-2018Пристрій для теплової обробки формованих кулінарних виробів без оболонкиМихайлов, Валерій Михайлович; Козін, Сергій Миколайович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
10-May-2019Пристрій для теплової обробки формованих кулінарних виробів без оболонкиМихайлов, Валерій Михайлович; Козін, Сергій Миколайович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович