Browsing by Author Варипаєва, Людмила Миронівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі. Навчальний посібникВарипаєва, Людмила Миронівна; Малюк, Людмила Петрівна
2010Головні принципи та форми культури обслуговування в сервісному суспільствіВарипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна
2018Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування. Навчальний посібникТерешкін, Олег Георгійович; Малюк, Людмила Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна; Полстяна, Надія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2013Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачів на прикладі національного ресторануВарипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна
2013Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачів на прикладі національного ресторануВарипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна
2012Дослідження стратегій споживання на прикладі торговельно-розважального центруВарипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна
2015Загальнофілософські аспекти споживацької поведінкиВарипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна
2012Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління. Методичні вказівки.Малюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталя Юріївна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2018Організація ресторанного господарства. Конспекти лекцій (частина 2) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалаврМалюк, Людмила Петрівна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2019Організація ресторанного господарства. Конспекти лекцій (частина 3) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалаврМалюк, Людмила Петрівна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2012Проблематика ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства в "суспільстві сервісу"Варипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна
2017Професійна етика та етикет в готельно-ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності напрямку підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа"Варипаєва, Людмила Миронівна
2018Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі. Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Малюк, Людмила Петрівна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2017Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі. Навчальний посібникВарипаєва, Людмила Миронівна; Малюк, Людмила Петрівна
2010Стратегії сервісу в готельному та ресторанному бізнесіВарипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна
2015Теоретичні засади та загальні принципи безпеки послуг у готеляхМалюк, Людмила Петрівна; Варипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна
2017Інновації у сфері гостинностіВарипаєва, Людмила Миронівна; Терешкін, Олег Георгійович; Малюк, Людмила Петрівна
2015Інфраструктура готельного і ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїВарипаєва, Людмила Миронівна