Browsing by Author Горбань, Віктор Григорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Біологічна хімія. Опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Горбань, Віктор Григорович; Артеменко, Віктор Станіславович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2012Дослідження реологічних властивостей білкової цукрової суміші з ферментованої яєчної масиАртеменко, Віктор Станіславович; Горбань, О.В.; Горбань, Віктор Григорович; Малафаєв, Микола Тимофійович
2015Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення. МонографіяДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Антоненко, Світлана Павлівна; Головко, Микола Павлович; Горбань, Віктор Григорович; Серік, Максим Леонідович; Буряк, І.А.; Чернова, Людмила Олександрівна
2016Органолептичні показники та дегустаційне оцінювання фруктових батончиків, збагачених сушеними сланями ламінарії та вакамеЄвлаш, Вікторія Владленівна; Горбань, Віктор Григорович; Нікітін, Сергій Васильович
2012Основи біологічної хімії та фізіології харчування. Опорний конспект лекцій за спеціальностю 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Горбань, Віктор Григорович; Артеменко, Віктор Станіславович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2013Основи біохімії та фізіології харчування. Практикум для студентів факультету менеджменту із спеціальності 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»Горбань, Віктор Григорович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2017Основи фізіології харчування. Навчальний посібникГорбань, Віктор Григорович; Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цибань, Лілія Степанівна
2011Практикум з біологічної хімії. Навчальний посібник для студентів технологічних (спеціальності ТХ 8.091711;ТХК 8.091702; ТКО 7.091706; ТМ 7.091709) факультетівЦибань, Лілія Степанівна; Артеменко, Віктор Станіславович; Горбань, Віктор Григорович; Павлоцька, Лариса Федорівна; Серік, Максим Леонідович; Дуденко, Ніна Василівна
12-Jun-2017Спосіб отримання напівфабрикату білкового на основі ядра соняшникового насінняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Горбань, Віктор Григорович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Охотніков, Олександр Євгенович; Фотченко, Костянтин В'ячеславович; Нікітін, Сергій Васильович
2014Теоретичне обґрунтування використання гідробіонтів у технології дієтичних добавокДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Горбань, Віктор Григорович; Цибань, Лілія Степанівна
2010Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В.С.; Горбань, Віктор Григорович; Горбань, О.В.
2017Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів. Навчальний посібникЄвлаш, Вікторія Владленівна; Горбань, Віктор Григорович; Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Цибань, Лілія Степанівна
2019Цільові орієнтири розвитку ресторанного господарства м. ХарковаГорбань, Віктор Григорович; Анісімов, Геннадій Георгійович