Browsing by Author Гринченко, Наталя Геннадіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова iнноваційного задуму нової продукціїТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2006Вступ до фаху. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини. МонографіяПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальціюГринченко, Наталя Геннадіївна
27-Oct-2014Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
10-Oct-2014Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
12-Jan-2015Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
10-Oct-2016Спосіб зберігання замороженого курячого філеОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Беркаш, Тетяна Сергіївна; Талащенко, Микита Станіславович
26-Dec-2018Спосіб одержання напівфабрикату сирно-емульсійногоГринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Тютюкова, Дар'я Олександрівна; Листопад, Анна Петрівна
12-Oct-2015Спосіб одержання фаршу м’яса курки механічного обвалюванняОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисенко, Катерина Владиславівна; Пернеровська, Анастасія Станіславівна
27-Oct-2014Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
12-Jan-2015Суміш кріопротекторна «Кріомеат» СК 002 для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів. МонографіяКоротаєва, Євгенія Олександрівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Гринченко, Наталя Геннадіївна