Browsing by Author Гринченко, Наталія Геннадіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова iнноваційного задуму нової продукціїТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2014Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбасОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Островерх, Ірина Станіславівна
2006Вступ до фаху. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2018Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивостіГринченко, Наталія Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна
2017Дослідження дисперсності сиру кисломолочного нежирного у взаємозв'язку з вмістом кальцію у вихідній сировиніГринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Тютюкова, Дар’я Олександрівна
2009Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складомПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2011Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниГринченко, Наталія Геннадіївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна; Пивоваров, Павло Петрович
2015Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини. МонографіяПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальціюГринченко, Наталія Геннадіївна
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальціюГринченко, Наталія Геннадіївна
2018Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії. МонографіяТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2017Організація та виконання дипломної та кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів освітнього ступеня магістр спец.181 "Харчові технологіїГринченко, Наталія Геннадіївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна
2016Пакування харчових продуктів галузі. Конспект лекцій (скороч.) для студ. ден. та заоч. форм навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"Гринченко, Наталія Геннадіївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2018Програма та методичні рекомендації з переддипломної практики для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня магістр (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2010Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складуПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2009Розробка технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдівБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2020Сировинні ресурси технологіі галузі. Опорний конспект лекцій для студентів дeннoï та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технологіі» (освітньо—професійна програма «Технологіі харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалаврГринченко, Наталія Геннадіївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
27-Oct-2014Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
10-Oct-2014Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
12-Jan-2015Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна