Browsing by Author Гринченко, Наталія Геннадіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова iнноваційного задуму нової продукціїТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2014Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбасОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Островерх, Ірина Станіславівна
2018Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивостіГринченко, Наталія Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна
2017Дослідження дисперсності сиру кисломолочного нежирного у взаємозв'язку з вмістом кальцію у вихідній сировиніГринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Тютюкова, Дар’я Олександрівна
2009Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складомПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2011Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниГринченко, Наталія Геннадіївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна; Пивоваров, Павло Петрович
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальціюГринченко, Наталія Геннадіївна
2018Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії. МонографіяТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2017Організація та виконання дипломної та кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів освітнього ступеня магістр спец.181 "Харчові технологіїГринченко, Наталія Геннадіївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна
2016Пакування харчових продуктів галузі. Конспект лекцій (скороч.) для студ. ден. та заоч. форм навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"Гринченко, Наталія Геннадіївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2018Програма та методичні рекомендації з переддипломної практики для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня магістр (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2010Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складуПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2009Розробка технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдівБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2016Теоретичні основи харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”)Гринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2018Формування сировинних ресурсів. Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 "Харчові технології" (освітня програма "Технології харчових продуктів тваринного походження)Гринченко, Наталія Геннадіївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2017Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів. Навчальний посібник у рисунках і таблицяхЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Елена Борисовна; Гринченко, Наталія Геннадіївна