Browsing by Author Гринченко, Ольга Олексіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 43  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structureГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
2017Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова iнноваційного задуму нової продукціїТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2015Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювальногоОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2014Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системахОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2013Визначення поверхневого натягу систем "Білок-ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Ольга Анатоліївна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2010Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типуГринченко, Ольга Олексіївна; Гурікова, Ірина Миколаївна; Зубченко, К.В.; Клапцов, Є.О
2018Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберіганняЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
2013Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикатуКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировиниГринченко, Ольга Олексіївна; Гурікова, Ірина Миколаївна; Запаренко, Г.В.
2019Експертиза товарів особистого призначення (Товари особистого призначення). Методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Колесник, Вікторія Валентинівна; Пенкіна, Наталія Михайлівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
2016Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації для викладачів та студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форм навчанняГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2017Митна логістика. Комплексні контрольні завданняГринченко, Ольга Олексіївна; Полупан, Валентин Вадимович
2015Митна логістика. Метод. вказ. та темат. контр. робіт із дисц. для студ. заоч. від. осв.-кваліф. рівня "магістр" спец.8.03051.02 "Товарозн. та експертиза в митній справі"Головко, Микола Павлович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Полупан, Валентин Вадимович; Акмен, Вікторія Олександрівна
2015Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини. МонографіяПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2010Наукове обгрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типуМостова, Людмила Миколаївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Михайлов, Валерій Михайлович
2010Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних системГринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Погожих, Микола Іванович; Янчева, Марина Олександрівна; Абсалямов, Юрій Галімович
2016Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених. МонографіяЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович
2018Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії. МонографіяТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталя Геннадівна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2010Обгрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктівРябець, Ольга Юріївна; Іванов, С.В.; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович; Зайцев, В.В.
2017Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович