Просмотр собрания по группе - Авторы Гринченко, Ольга Олексіївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 23  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structureГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
2017Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова iнноваційного задуму нової продукціїТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2015Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювальногоОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2014Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системахОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2016Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації для викладачів та студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форм навчанняГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2017Митна логістика. Комплексні контрольні завданняГринченко, Ольга Олексіївна; Полупан, Валентин Вадимович
2015Митна логістика. Метод. вказ. та темат. контр. робіт із дисц. для студ. заоч. від. осв.-кваліф. рівня "магістр" спец.8.03051.02 "Товарозн. та експертиза в митній справі"Головко, Микола Павлович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Полупан, Валентин Вадимович; Акмен, Вікторія Олександрівна
2015Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини. МонографіяПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2016Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених. МонографіяЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович
2017Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2016Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт. Методичні рекомендації для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форм навчанняГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2017Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіховогоГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
10-окт-2014Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
27-окт-2014Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
12-янв-2015Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
10-окт-2014Спосіб одержання пластичної кондитерської кремово-збивної масиГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
10-дек-2014Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикатуГоральчук, Андрій Богданович; Товма, Лідія Федорівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
10-дек-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
26-авг-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
27-окт-2014Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна