Browsing by Author Давидова, Оксана Юріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Digitalization of Economic Activity Management and Sustainable Enterprise’s DevelopmentДавидова, Оксана Юріївна; Кащена, Наталія Борисівна; Ставерська, Тетяна Олександрівна; Чміль, Ганна Леонідівна
2019Economic activity of enterprises: methodical aspects of assessmentДавидова, Оксана Юріївна; Чебанова, Наталія; Кащена, Наталія Борисівна; Чміль, Ганна Леонідівна; Проценко, Валентина
2020Sustainable Development Of Enterprises With Digitalization Of The Economic ManagementДавидова, Оксана Юріївна; Кащена, Наталія Борисівна; Ставерська, Тетяна Олександрівна; Чміль, Ганна Леонідівна
2018Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування. Навчальний посібникТерешкін, Олег Георгійович; Малюк, Людмила Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна; Полстяна, Надія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2010Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості. Методичні вказівкиДавидова, Оксана Юріївна; Балацька, Наталія Юріївна
2015Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни "Управління якістю послуг у ресторанному господарстві"Давидова, Оксана Юріївна
2019Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. МонографіяМалюк, Людмила Петрівна; Терешкін, Олег Георгійович; Давидова, Оксана Юріївна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Балацька, Наталія Юріївна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Варипаєва, Людмила Миронівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Федак, Вікторія Ігорівна
2018Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова, Оксана Юріївна
2018Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова, Оксана Юріївна
2018Моделювання пріоритетності послуг готельно-ресторанного бізнесу. Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліниДавидова, Оксана Юріївна
2016Організація в галузі (виробництво). Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліниДавидова, Оксана Юріївна
2018Організація виробництва. Навч. посібникПрохорова , Вікторія Володимирівна; Давидова, Оксана Юріївна
2017Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїПолстяна, Надія Володимирівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна
2017Організація оперативного планування виробництва в закладах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїДавидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2016Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями": для студ. напряму підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"Давидова, Оксана Юріївна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Малюк, Людмила Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2015Раціоналізація виробничого процесу. Методичні вказівки до практичних занятьБрикова, Тетяна Миколаївна; Давидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна
2014Розрахунки виробничого циклу за різних способів поєднання операцій. Методичні вказівки для практичних занять для студентів напряму підготовки 6.050100 «Економіка підприємства»Давидова, Оксана Юріївна
2015Удосконалення діяльності підприємств індустрії гостинності в умовах їх інноваційно-технологічного розвиткуДавидова, Оксана Юріївна
2017Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Методичні рекомендації до виконання індивідуальної роботиДавидова, Оксана Юріївна
2018Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Методичні рекомендації до виконання індивідуальної роботи студентами спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаДавидова, Оксана Юріївна; Ганущак, Галина Тимофіївна