Browsing by Author Добровольська, Олена Владиславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Degradation kinetics of L-ascorbic acid in food matrix of jelly during storageГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Железняк, Зинаїда Валеріївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Gubsky, Sergey; Dobrovolska, Olena; Aksonova, Olena; Zhelezniak, Zinaida; Evlash, Viktoriya
2018Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jellyГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Железняк, Зинаїда Валеріївна; Gubsky, Sergey; Dobrovolska, Olena; Aksonova, Olena; Evlash, Viktoriya; Zheleznyak, Zinaida
2016Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використанняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Юрченко, Олег Іванович
2012Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентівДобровольська, Олена Владиславівна
2013Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентівДобровольська, Олена Владиславівна
2017Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідженняГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна
2012Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу. Метод. вказів. до самост. роботи та виконання лабор. та навчально-дослідницьких робіт з дисципліни для студ. денн. та заочн. форм навч. напр. підгот. 6.051701 " Харчові технології та інженерія " піднапряму "Харчові технології"Добровольська, Олена Владиславівна; Отрошко, Наталя Олександрівна
2012Методичні вказівки до самостійної роботи і виконання контрольних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія» для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» піднапряму «Харчова інженерія» заочної форми навчанняДобровольська, Олена Владиславівна
2011Солюбілізація соняшнікової олії водяними розчинами Твін-80Мурликіна, Наталя Віталіївна; Добровольська, Олена Владиславівна
10-Jun-2015Спосіб визначення аскорбінової кислотиЖелезняк, Зінаїда Валеріївна; Добровольська, Олена Владиславівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2018Харчова хімія. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань за розділом «Теоретичні основи харчової хімії» для студентів денної скороченої форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»Добровольська, Олена Владиславівна; Самойленко, Сергій Олексійович
2017Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної скороченої форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"Добровольська, Олена Владиславівна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"Добровольська, Олена Владиславівна
2012Харчові добавки. Метод. вказівки до самост. роботи та викон. завд. контр. робіт з дисц. для студ. напр. підгот. 6.030510 заочної та заочної прискор. форм навчанняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Добровольська, Олена Владиславівна
2012Харчові добавки. Метод. вказівки до самост. роботи та викон. індивідуальних навч-дослідних завд. з дисц. для студ. напр. підгот. 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємство"Євлаш, Вікторія Владленівна; Добровольська, Олена Владиславівна
2013Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія. Модуль "Кислотно-основні рівноваги, їх використання в аналітичній хімії" Метод. вказ. до самостійної роботи та виконання завдань на розв'язання задач і побудову діаграм з використанням електронних таблиць Excel для студ. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Харчова інженерія".Добровольська, Олена Владиславівна; Антонов, Олексій Валентинович
2019Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів. Розділ 1. Загальні основи аналітичної хімії. Тести для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Пілюгіна, Інна Сергіївна; Добровольська, Олена Владиславівна