Browsing by Author Дроменко, Олена Борисівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми NESSEКамсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Сьома, Максим Олександрович; Талащенко, Микита Станісловович
2011Вплив композиції "«КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м'ясних заморожених посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Яковлева, Ю.В.
2014Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми «Scanflavour»Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Городажев, Денис Андрійович
2017Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбасОнищенко, Артем В'ячеславович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Селютіна, Галина Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". Навчальний посібникБотштейн, Белла Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Янчева, Марина Олександрівна
2018Організація та виконання дипломної кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня бакалавр(спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Ч.II Розрахунок технологічного обладнання, робочої сили та площ функціональних груп приміщень у підприємствах м’ясної галузі різних типів. Методичні рекомендаціїСкуріхіна, Людмила Андроніківна; Дроменко, Олена Борисівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Збірник довідково-нормативних матеріалівДроменко, Олена Борисівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2019Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів. Методичні вказівкиСкуріхіна, Людмила Андрониківна; Дроменко, Олена Борисівна
2017Проектування та реконструкція підприємств галузі. Методичні вказівки з організації і виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня бакалавр денної та заочної форм навчання (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Дроменко, Олена Борисівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2007Раціональне харчування дітей шкільного віку. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Манєлова, Людмила Дем'янівна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна
2009Розробка технології посічених напівфабрикатів з м'яса кролівБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна
10-Oct-2014Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
10-Oct-2014Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
10-Jul-2012Спосіб отримання сардельок яловичих 1 ґатункуПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевий, Микола Федорович; Чаговець, Віта Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Міцкевич, Тадеуш Владиславович
10-Jul-2012Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевий, Микола Федорович; Головко, Микола Павлович; Дроменко, Олена Борисівна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Міцкевич, Тадеуш Владиславович
10-Jul-2012Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевий, Микола Федорович; Головко, Микола Павлович; Дроменко, Олена Борисівна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Міцкевич, Тадеуш Владиславович
10-Jul-2012Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевий, Микола Федорович; Дроменко, Олена Борисівна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Міцкевич, Тадеуш Владиславович
10-Jul-2012Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Хомічак, Любомир Михайлович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевий, Микола Федорович; Дроменко, Олена Борисівна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Міцкевич, Тадеуш Владиславович
10-Jul-2012Спосіб отримання сосисок 1 ґатункуПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Хомічак, Любомир Михайлович; Дроменко, Олена Борисівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевий, Микола Федорович; Чаговець, Віта Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Міцкевич, Тадеуш Владиславович