Просмотр собрания по группе - Авторы Дубініна, Антоніна Анатоліївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 46  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Color formation in products from fruits and vegetables during their processing. MonographБорисова, Аліна Олексіївна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Черевко, Олександр Іванович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Cherevko, O.I.; Dubinina, A.A.; Mykhailov, V.M.; Shcherbakova, T.V.; Khatskevych, Y.M.; Lenert, S.O.; Borysova, A.O.
2012Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукруДубініна, Антоніна Анатоліївна; Овчиннікова, Ірина Федорівна; Круглова, Ольга Сергіївна
10-мар-2016Арахісова пастаЧеревко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Дейниченко, Григорій Вікторович; Ленерт, Світлана Олександрівна; Хоменко, Ольга Олексіївна
10-мар-2016Арахісова пастаЧеревко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Дейниченко, Григорій Вікторович; Ленерт, Світлана Олександрівна; Хоменко, Ольга Олексіївна
25-сен-2017Арахісова пастаЧеревко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Дейниченко, Григорій Вікторович; Ленерт, Світлана Олександрівна; Хоменко, Ольга Олексіївна
2012Визначення вмісту важких металів у віноградному вині "Кагор" вітчизняного виробництваДубініна, Антоніна Анатоліївна; Овчиннікова, Ірина Федорівна; Петрів, В.О.
2012Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній УкраїніДубініна, Антоніна Анатоліївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна
2013Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначенняДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Хоменко, Ольга Олексіївна
2012Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблукДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна
2017Вплив технологічних чинників на колір рослинної сировиниДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Ленерт, Світлана Олександрівн; Борисова, Аліна Олексіївна
10-окт-2018Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінностіДубініна, Антоніна Анатоліївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Іванніков, Павло Васильович; Гершун, Валерія Сергіївна; Холодна, Анна Вікторівна
2012Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в УкраїніДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Хоменко, Ольга Олексіївна
2017Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Виродова, Оксана Володимирівна
2017Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні. МонографіяДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Хоменко, Ольга Олексіївна; Черевична, Наталія Іванівна
2013Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і пет-таріДуденко, Дуденко Ніна Василівна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Синицина, Галина Анатоліївна; Беляєва, І.М.
2016Експертиза товарів та послуг. Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт студентами факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю освітнього ступеня магістр зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Хоменко, Ольга Олексіївна
2017Експертиза товарів. Навчальний посібник.Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Дудла, Ираида Александровна; Мардар , Марина Ромиківна; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Летута, Тетяна Миколаївна
2016Загальна технологія харчових виробництв. Навчальний посібникДубініна, Антоніна Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Попова, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна
2010Загальна технологія харчових виробництв. Метод. реком. для виконання курсов. робіт студ. товарознав. фак-ту за напр. підгот. 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Бєляєва, Лідія Михайлівна
2017Застосування дескрипторно-профільного методу дегустаційного аналізу під час оцінювання органолептичних показників якості арахісових пастЛенерт, Світлана Олександрівна; Хоменко, Ольга Олексіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна