Просмотр собрания по группе - Авторы Журавльов, Сергій Володимирович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 6 из 6
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structureГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
2015Опорний конспект лекцій з курсу "Технологія національних кухонь"Журавльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2017Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіховогоГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
2016Технологія національних кухонь. Методичні вказівкиЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та тематика контрольних робіт.Журавльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Журавльов, Сергій Володимирович; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна