Просмотр собрания по группе - Авторы Запаренко, Ганна Володимирівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 21  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Quantitative analysis of nutrients balance in daily diets of the second generationЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Cherevko, Olexandr; Krutovyi, George; Zaparenko, Ganna; Borysova, Alina
2015Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробівКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Аналіз біологічної цінності раціонів одноразового споживання другого поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2014Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктівЧеканов, Микола Анатолійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гейко, Тетяна Сергіївна
2017Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчуванняЧеревко, Олександ Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна
2015Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтахЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Галушко, Наталія Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціонуЧеревко, Олександр Іванович; Борисова, Аліна Олексіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Крутовий, Жорж Андрійович; Лук'янчиков, Павло Володимирович
2015Нетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонівЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2014Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтівЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної діїЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович
2013Посткласичний підхід до сучасної філософії освітиВарипаєв, Олексій Михайлович; Запаренко, Ганна Володимирівна
25-дек-2015Пристрій для вимірювання сили різанняПогожих, Микола Іванович; Чеканов, Микола Анатолійович; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Гейко, Тетяна Сергіївна
2015Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2013Проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії. Монографія. У 3-х ч. Ч.1. Математичні аспекти створення систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Касілова, Людмила Олексіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Манжос, Наталія Володимирівна
2017Проектування та аналіз добових раціонів для систем харчування лікувально-профілактичного призначенняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Розробка технології хліба полб’яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратівЗапаренко, Ганна Володимирівна
10-авг-2012Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикатуКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Запаренко, Ганна Володимирівна
25-апр-2014Спосіб виробництва зернового хлібаЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Голік, Олег Вікторович; Діденко, Світлана Юріївна; Гейко, Тетяна Сергіївна
2014Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчуванняКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Бурлюбаєва, Тетяна Миколаївна