Browsing by Author Касабова, Катерина Рубенівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 32  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
11-Nov-2019Cпосіб виготовлення збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна
2017Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробівБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2011Використання дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» у технології бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Олійник, Світлана Георгіївна
2015Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениціСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2019Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортівКасабова, Катерина Рубенівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Шматченко, Наталя Василівна
2019Використання трикомпонентних плодовоягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробівЗагорулько, Андрій Миколайович; Шматченко, Наталя Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна
2014Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберіганняСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2015Контроль якості та безпека продукції галузі. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2017Методи контролю продукції харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шматченко, Наталя Василівна
2018Методи контролю продукції харчових виробництв. Опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2015Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять у форматі «творча майстерня»Самохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2018Наукові принципи зберігання харчових продуктів. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології»Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2018Основи технології галузі. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» СВО бакалавр денної та заочної форм навчання. Розділ 3 «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2015Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Кравченко, Олена Іванівна
25-Jul-2012Склад мафінівКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
10-Jul-2013Склад мафінів "Корисний сніданок" функціонального призначенняСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Савін, Михайло Вікторович; Зінченко, Анастасія Володимирівна
10-Jan-2014Склад мафінів "Натхнення" функціонального призначенняКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Савін, Михайло Вікторович; Зінченко, Анастасія Володимирівна
10-Apr-2018Склад мафінів оздоровчого призначеня з використанням нетрадиційної рослинної сировиниСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович
11-Feb-2013Склад мафінів функціонального призначенняКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
25-Apr-2013Склад мафінів функціонального призначенняКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна