Просмотр собрания по группе - Авторы Колесник, Тетяна Леонідівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 9 из 9
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Biological value of boiled sausage with blood colouring agentКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2015Дослідження безпеки варених ковбас, що містять барвник із крові, за санітарно-бактеріологічними показникамиКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2016Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів. Методичні вказівки до виконання курсової роботиЗахаренко, Віталій Олександрович; Колесник, Тетяна Леонідівна
2016Митна справа. Методичні вказівки для тестового контролю за допомогою ПЕОМКолесник, Тетяна Леонідівна
2016Митна справа. Методичні вказівки для тестового контролю за допомогою ПЕОМКолесник, Тетяна Леонідівна
2016Митне регулювання. Методичні вказівки для тестового контролю за допомогою ПЕОМ для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністюКолесник, Тетяна Леонідівна
2016Тhe research of growth and toxin formation of botulism bacilli in boiled sausages containing color agent from bloodКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна; Kolesnyk, Tatiana; Kolesnyk, Alina
2014Формування нових поживних властивостей варених ковбасГоловко, Микола Павлович; Колесник, Тетяна Леонідівна; Яковлєв, Ігор Олегович
2014Формування споживчих властивостей варених ковбас за показником безпекиКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна; Яковлєв, Ігор Олегович