Browsing by Author Колеснікова, Марина Борисівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продуктуКолеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович; Гурський, П.В.
2010Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованогоКолеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович; Гурський, Петро Васильович
2009Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоївЮрченко, Світлана Леонідівна; Колеснікова, Марина Борисівна
2011Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарстваКолеснікова, Марина Борисівна; Бреславець, Тетяна Віталіївна; Юрченко, Світлана Леонідівна
2010Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердогоКолеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Бреславець, Тетяна Віталіївн
2016Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Методичні вказівки до лабораторних та практичних занять для студентів спеціальності 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо- кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр денної та заочної форми навчанняКолеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Методичні вказівки та тематика курсових робіт для студентів спеціальності 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня магістрГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр денної та заочної форми навчанняКолеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2011Технологія продукції закладів ресторанного господарства. Новітні технології. Технології в ресторанному бізнесі. Метод. вказ. з організації самост. роб. та викон. контрольних робітКрайнюк, Людмила Миколаївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Бреславець, Тетяна Віталіївна
2006Технологія продукції харчових виробництв. Навчальний посібникПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Янчева, Марина Олександрівна; Гурський, Петро Васильович; Тіщенко, Леонід Миколайович
2010Технологія холодних соусів з еламіномАрхіпова, А.Д.; Колеснікова, Марина Борисівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
2017Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації. МонографіяАндрєєва, Світлана Сергіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2011Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовинПерцевой, Федір Всеволодович; Савгіра, Юрій Олексійович; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Колеснікова, Марина Борисівна