Browsing by Author Коротаєва, Євгенія Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсійНечепуренко, Кристина Борисовна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
10-Jan-2019Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
11-Sep-2017Дріжджовий вирібНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2017Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович
10-Jun-2014Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирівНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
10-Jun-2015Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів та отримана на його основі капсулаНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
2015Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та тематика контрольних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчанняЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2016Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчанняЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015Технологія національних кухонь. Опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр денної та заочної форми навчанняЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2016Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатівКоротаєва, Євгенія Олександрівна
2015Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів. МонографіяКоротаєва, Євгенія Олександрівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2013Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоківКоротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович; Неклеса, Ольга Павлівна