Просмотр собрания по группе - Авторы Котляр, Олег Володимирович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 7 из 7
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
апр-2017DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATIONГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2014Discourse of the form and concentration of surfactants to ensure the sustainability foam-emulsive productsКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга
2014THE STUDY OF SURFACE-ACTIVE AGENTS’ IMPACT ON THE STRENGTH OF INTERFACIAL ADSORPTION LAYERSКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна
2017Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердженняГоральчук, Горальчук; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
10-дек-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
26-авг-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2016Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр денної форми навчанняГоральчук, Андрій Богданович; Нагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович