Browsing by Author Котляр, Олег Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
Apr-2017DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATIONГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2014Discourse of the form and concentration of surfactants to ensure the sustainability foam-emulsive productsКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга
2014THE STUDY OF SURFACE-ACTIVE AGENTS’ IMPACT ON THE STRENGTH OF INTERFACIAL ADSORPTION LAYERSКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна
2013Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикатуКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2012Дослідження спорідненості поверхні фаз для обгрунтування складу харчових гетерогенних системКотляр, Олег Володимирович; Клапцов, Є.О.; Горальчук, Андрій Богданович
2017Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердженняГоральчук, Горальчук; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
10-Dec-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
26-Aug-2014Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2018Харчові технології. Опорний конспект лекційПерцевой, Федір Всеволодович; Черемська, Т.В.; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна ; Котляр, Олег Володимирович
2016Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр денної форми навчанняГоральчук, Андрій Богданович; Нагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович