Browsing by Author Крайнюк, Людмила Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції. МонографіяКасілова, Людмила Олексіївна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самойленко, Сергій Олексійович; Черевко, Олександр Іванович
2009Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Бондарчук, Віктор Миколайович ; Крутовий, Жорж Андрійович; Зіборова, Лариса Геннадіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2005Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2012Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Янчева, Марина Олександрівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2008Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник. Ч. 2Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Манєлова, Людмила Дем'янівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2010Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарстваКрайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна; Бородіна, Л.В.
2007Раціональне харчування дітей шкільного віку. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Манєлова, Людмила Дем'янівна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна
2012Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування. Навчальний посібникКрайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Старчаєнко, Олена Тимофіївна; Федак, Наталія Василівна; Терещенко, Любов Василівна
2015Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем. Монографія.Гринченко, Ольга Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Потапов, Володимир Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна
2010Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибівКрайнюк, Людмила Миколаївна; Пасічник, К.О.
2011Технологія продукції закладів ресторанного господарства. Новітні технології. Технології в ресторанному бізнесі. Метод. вказ. з організації самост. роб. та викон. контрольних робітКрайнюк, Людмила Миколаївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Бреславець, Тетяна Віталіївна
2011ЯМР- дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробкиД'яков, Олександр Георгійович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Набоков, І.В.; Торяник, Олександр Іванович