Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
HDUHT Digital Repository (DSpace-5.4)
Browsing by Author Крутовий, Жорж Андрійович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 54
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Quantitative analysis of nutrients balance in daily diets of the second generation
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Cherevko, Olexandr
;
Krutovyi, George
;
Zaparenko, Ganna
;
Borysova, Alina
2011
Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції. Монографія
Касілова, Людмила Олексіївна
;
Коваленко, Валентина Олексіївна
;
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Самойленко, Сергій Олексійович
;
Черевко, Олександр Іванович
2015
Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2016
Аналіз біологічної цінності раціонів одноразового споживання другого покоління
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2013
Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Фалько, О.О.
;
Юрченко, І.Ю.
2012
Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально- профілактичної дії без м'яса та риби
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Касілова, Людмила Олексіївна
;
Приказчикова, Ю.Ю.
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
2013
Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
2012
Вища математика. Метод. вказ. для орг. самост. роботи студ. економ. спец. " Оптимізаційні методи та моделі "
Манжос, Наталія Володимирівна
;
Демченко, Тетяна Вікторівна
;
Крутовий, Жорж Андрійович
2007
Вища математика. Тести. Навчальний посібник. У 2 ч. Ч.1
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Усіна, Ганна Володимирівна
2009
Вища математика. Тести. Навчальний посібник. У 2-х ч. Ч.2
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Усіна, Ганна Володимирівна
2015
Вища математика: Частина 2. Стислий конспект лекцій.
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Софронова, Марина Сергіївна
2014
Вологоємність і гігроскопічність натуральних шкір
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Сорокіна, Світлана Вікторівна
;
Крутовий, Жорж Андрійович
2017
Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчування
Черевко, Олександ Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Мовенко, Сергій Юрійович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2010
Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції
Касілова, Людмила Олексіївна
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Бородіна, Л.В.
2015
Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтах
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2016
Елементи теорії ймовірностей та математичної статистики. Навчальний посібник
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Софронова, Марина Сергіївна
2016
Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього покоління
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Галушко, Наталія Олександрівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2017
Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціону
Черевко, Олександр Іванович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Лук'янчиков, Павло Володимирович
2010
Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Касілова, Людмила Олексіївна
2013
Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування
Крутовий, Жорж Андрійович