Browsing by Author Кучерук, Зіновія Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробівКучерук, Зіновія Іванівна; Федак, Наталія Василівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Носко, З.І.; Тимчук, С.М.
2019Виробнича практика. Програма та методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освітиКучерук, Зіновія Іванівна
2009Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білкаЛуньова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2011До питання класифікації продуктів спеціального призначенняЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2015Дослідження властивостей знежиреного термічно обробленого борошна амарантуКучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна; Галич, Анна Олександрівна
2011Дослідження збереження свіжості спеціального діетичного безбілкового хлібаЛуньова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2014Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах іn vitroЦуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2017Методологія та організація наукових досліджень. Опорний конспект лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Степанькова, Галина Вячеславовна
2015Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять у форматі «творча майстерня»Самохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2009Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробівКучерук, Зіновія Іванівна; Луньова, Олена Сергіївна
2019Переддипломна практика. Програма та методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти магістрСамохвалова, Ольга Володиміровна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2019Програма та методичні вказівки виробничої практики для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», ступеня вищої освіти бакалаврКучерук, Зіновія Іванівна
2019Програма та методичні вказівки переддипломної практики для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», ступеня вищої освіти бакалаврКучерук, Зіновія Іванівна
2019Сировинні ресурси технологій галузі. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», ступеня вищої освіти бакалаврКучерук, Зіновія Іванівна; Шматченко, Наталя Василівна
12-Nov-2012Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білкаЛисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Луньова, Олена Сергіївна; Рєпко, Тетяна Миколаївна
2006Технологія кондитерських виробів. Навчальний-методичний посібник для самостійного вивчення курсуЛисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна
2010Ямр-дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хлібаТоряник, Олександр Іванович; Д'яков, Олександр Георгійович; Кучерук, Зіновія Іванівна; Луньова, Олена Сергіївна