Browsing by Author Лисюк, Галина Михайлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології. Опорн. консп. лекцій для студ. спец. 8.015170103 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"Лисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2011Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тістаПостнов, Геннадій Михайлович; Лисюк, Галина Михайлівна; Тимчук, С.М.
2014Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктівЧеканов, Микола Анатолійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гейко, Тетяна Сергіївна
2011Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробівЛисюк, Галина Михайлівна; Тимчук, С.М.; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2011До питання класифікації продуктів спеціального призначенняЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2014Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквітаПостнова, Ольга Миколаївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Париш, Поліна Сергіївна
2011Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха"Лисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2011Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн - 100"Кравченко, Олена Іванівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна
2012Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошкамиТуз, Наталія Федорівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна
2012Основи наукових досліджень в економіці. Методичні вказівки для виконання розрахункової роботи для студ. рівня бакалавр напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Лисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2014Основи наукових досліджень і технічної творчості. Навчальний посібникЛисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Неміріч, Олександра Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович
25-Dec-2015Пристрій для вимірювання сили різанняПогожих, Микола Іванович; Чеканов, Микола Анатолійович; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Гейко, Тетяна Сергіївна
10-Aug-2015Спосіб виготовлення здобного печиваЛисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Якуніна, Дар'я Сергіївна
25-Apr-2014Спосіб виробництва зернового хлібаЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Голік, Олег Вікторович; Діденко, Світлана Юріївна; Гейко, Тетяна Сергіївна
25-Oct-2012Спосіб виробництва зернового хлібаЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Тимчук, Сергій Михайлович
12-Nov-2012Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білкаЛисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Луньова, Олена Сергіївна; Рєпко, Тетяна Миколаївна
2006Технологія кондитерських виробів. Навчальний-методичний посібник для самостійного вивчення курсуЛисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна
2015Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження. МонографіяАртамонова, Майя Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці. МонографіяОлійник, Світлана Георгіївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кравченко, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2010Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів. Лабораторний практикум.Лисюк, Галина Михайлівна