Просмотр собрания по группе - Авторы Максимова, Надія Пилипівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 8 из 8
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1. Навчальний посібникПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі". Навчальний посібникПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників із рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Скрипка, Лідія Іванівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна
2017Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини. МонографіяБерестова, Аделіна Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Гасанова, Анна Едуардівна; Кострова, Катерина Валеріївна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Біленко, Леоніда Мстиславівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Каплун, Олена Анатоліївна; Коломієць, Тетяна Миколаївна; Погарський, Олексій Сергійович; Скрипка, Лідія Іванівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Таубер, Роман Давід; Котюк, Тетяна Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Хоменко, Андрій Володимирович; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2016Основи харчових технологій. Навчальний посібник. Ч.2Погарська, Вікторія Вадимівна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2015Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus)Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна
2017Технологія оздоровчих харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу"Какадій, Юлія Петрівна; Котюк, Тетяна Валеріївна ; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна
2012Університетська освіта. Навчальний посібникБерестова, Аделіна Анатоліївна; Глубокий, Дмитро Олександрович; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Стоєв, Сергій Степанович; Юр'єва, Ольга Олексіївна