Browsing by Author Манжос, Наталія Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Вища математика. Метод. вказ. для орг. самост. роботи студ. економ. спец. " Оптимізаційні методи та моделі "Манжос, Наталія Володимирівна; Демченко, Тетяна Вікторівна; Крутовий, Жорж Андрійович
2011Математичні методи в технології. Метод. вказівки з розв'язання задач з використанням ПЕОМ для студентів технологічнизх спецільностей.Манжос, Наталія Володимирівна; Півненко, Андрій Олександрович; Пархоменко, Лариса Олександрівна
2011Методи оптимізації. Опорн. консп. лекц. з дисц. " Оптимізація технологічних процесів " для студ. напр. підгот.: 6.051701Синєкоп, Микола Сергійович; Манжос, Наталія Володимирівна; Торяник, Олександр Іванович
2008Облік товарних операцій в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства. Навчальний посібникКотенко, Людмила Миколаївна; Манжос, Наталія Володимирівна; Бойченко, Наталія Вікторівна
2011Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальціюКрутовий, Жорж Андрійович; Манжос, Наталія Володимирівна; Запаренко, Г.В.
2011Оптимізація технологічних процесів. Навчальний посібник. Ч.1. Математичне моделюванняКрутовий, Жорж Андрійович; Любар, Сергій Васильович; Манжос, Наталія Володимирівна
2012Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживанняКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Манжос, Наталія Володимирівна; Касілова, Людмила Олексіївна
2013Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м'яса та рибиКрутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна; Манжос, Наталія Володимирівна; Приказчикова, Ю.Ю.; Запаренко, Ганна Володимирівна
2009Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукціюКрайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна; Старчаєнко, Олена Тимофіївна; Манжос, Наталія Володимирівна
2012Проектування обідних раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальціюКрутовий, Жорж Андрійович; Манжос, Наталія Володимирівна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2013Проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії. Монографія. У 3-х ч. Ч.1. Математичні аспекти створення систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Касілова, Людмила Олексіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Манжос, Наталія Володимирівна
2010Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробкиКрайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна; Манжос, Наталія Володимирівна