Browsing by Author Маяк, Віталій Іванович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Адгезійні властивості сухих конфітюрівЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Віталій Іванович; Смілик, М.М.; Постольнік, Д.В.; Сардоров, А.М.
2013Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберіганняМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович; Осьмак, О.О.
2010Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого тернуМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Смілик, М.М.
10-Nov-2015Вібраційна вакуумна сушаркаСардаров, Азіз Мурадович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович
2010Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсувуЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Віталій Іванович; Смілик, М.М.; Постольнік, Д.В.; Сардоров, А.М.
2009Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологієюМаяк, Віталій Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович
2009Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництваЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Віталій Іванович; Постольнік, Д.В.
2009Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоївМаяк, Віталій Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович
2009Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (пкн) і цукатівМаяк, Віталій Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2014Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировиниМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович
2009Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировиниМаяк, Віталій Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2011Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратівМаяк, Віталій Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лихобаба, О.В.
2013Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Єфремов, Юрій Іванович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2014Реологія в процесах виробництва харчових продуктів. Навч. посібник у 2 ч. Ч.1. Класифікація та характеристика неньютонівських рідинЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2005Розрахунок машин та апаратів харчових виробництв. ПрактикумЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2013Рівняння стаціонарного руху в'язкопластичних рідинМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович; Осьмак, О.О.
10-Nov-2016Спосіб виробництва конфітюруМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович
25-Jan-2017Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировиниСардаров, Азіз Мурадович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович
2013Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилкуМаяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2010Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктівМаяк, Віталій Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Гольцов, В.В.