Просмотр собрания по группе - Авторы Маяк, Ольга Анатоліївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 13 из 13
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Use of dihydroquercetine in alcohol-free beveragesМихайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович; Mykhailov, Valeriy; Mayak, Olga; Sardarov, Aziz
2015Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировиниЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович
10-ноя-2015Вібраційна вакуумна сушаркаСардаров, Азіз Мурадович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович
2016Гідравліка та гідропневмопривід. Опорний конспект лекційМаяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Гідравліка та гідропневмопривід. Частина 1. Гідростатика та гідродинаміка. Методичні вказівкиМаяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Дослідження процесу сушіння плодоовочевих вичавків у вібраційній вакуумній сушарціМихайлов, Валерій Михайлович; Сардаров, Азіз Мурадович; Шершньов, Геннадій Геннадійович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2014Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировиниМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович
25-мар-2016Пристрій для перемішування та нагрівання в’язких харчових продуктівСардаров, Азіз Мурадович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Костенко, Станіслав Миколайович
2016Процеси та апарати харчових виробництв. Методичні вказівкиМаяк, Ольга Анатоліївна
2013Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Єфремов, Юрій Іванович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2014Реологія в процесах виробництва харчових продуктів. Навч. посібник у 2 ч. Ч.1. Класифікація та характеристика неньютонівських рідинЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2016Розрахунок та конструювання обладнання малих харчових виробництв. Лабораторний практикум у 2-х ч. Частина 1. Конструювання і розрахунок основних вузлів і деталей апаратів харчової промисловості.Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Технологічне обладнання харчових виробництв та галузі. Методичні вказівкиМаяк, Ольга Анатоліївна