Просмотр собрания по группе - Авторы Михайлов, Валерій Михайлович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 33  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Use of dihydroquercetine in alcohol-free beveragesМихайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович; Mykhailov, Valeriy; Mayak, Olga; Sardarov, Aziz
2014Автоматизація виробничих процесів. ПідручникЧеревко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович
2016Визначення параметрів першої стадії змішування компонентів на основі термодинамічної системи до стану рівновагиМихайлов, Валерій Михайлович; Гаврилко, Петро Петрович; Стадник, Ігор Ярославович; Лясота, Оксана Михайлівна
2015Використання R-функцій для математичного моделювання процесів теплової обробкиМихайлов, Валерій Михайлович; Синєкоп, Микола Сергійович; Пархоменко, Лариса Олександрівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Софронова, Марина Сергіївна
2014Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна
2017Водопоглинання кишкових плівок, оброблених рослинним дубителемМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна
2015Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировиниЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович
10-ноя-2015Вібраційна вакуумна сушаркаСардаров, Азіз Мурадович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович
2016Дослідження процесу сушіння плодоовочевих вичавків у вібраційній вакуумній сушарціМихайлов, Валерій Михайлович; Сардаров, Азіз Мурадович; Шершньов, Геннадій Геннадійович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2014Маркетингові дослідження щодо підвищення ефективності просування на вітчизняний ринок нових функціональних продуктівМихайлов, Валерій Михайлович; Чуйко, Марина Миколаївна; Чуйко, Андрій Миколайович
2016Машини для транспортування неперервної дії. У 6 ч. Ч.1 Загальні відомості. Методичні вказівкиБабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2014Машини для транспортування неперервної дії. Частина 2. Стрічковий конвеєр. Методичні вказівкиМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна
2014Методологія та організація наукових досліджень. Навч. посібникМихайлов, Валерій Михайлович; Попова, Людмила Олексіївна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Прядко, Ольга Миколаївна; Тарасов, Ігор Юрійович
2012Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович
2015Обладнання для подрібнення.Частина 2. Розрахунок куттера. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Обладнання для формування. Частина 2. Розрахунок шприца. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
25-мар-2014Пристрій комбінованого смаження з електроконтактним нагріваннямМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2008Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лебединець, Ігор Володимирович
2013Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Єфремов, Юрій Іванович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2014Реологія в процесах виробництва харчових продуктів. Навч. посібник у 2 ч. Ч.1. Класифікація та характеристика неньютонівських рідинЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна