Просмотр собрания по группе - Авторы Мурликіна, Наталя Віталіївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 26  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Вивчення окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринної природиМурликіна, Наталя Віталіївна
2017Вивчення технологічних властивостей сумішей гідроколоїдівБондаренко, Павло Олексійович; Бударіна, Аліна Ігорівна; Погорєлов, Микита Олегович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2017Вивчення функціональних властивостей емульгаторів ацилгліцеринної природи, виготовлених за м'яких умовМурликіна, Наталя Віталіївна; Упатова, Олена Іванівна
2013Визначення реологічних властивостей м'ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природиМурликіна, Наталя Віталіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2011Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової оліїМурликіна, Наталя Віталіївна
2018Загальна хімія. Навчальний посібникАксьонова, Олена Федорівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2012Методичні вказівки для самостійної роботи та контролю знань з дисципліни "Хімія" (Модуль 1. Загальні основи аналітичної хімії) за допомогою комп'ютерної тестової системи на основі програми Hyper Test для студентів напряму підготовки 6.030510Мурликіна, Наталя Віталіївна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2014Органічна хімія. Лабораторний практикум. Вправи і завдання. Навч. посібникМурликіна, Наталя Віталіївна; Уклеіна, Олена Григорівна; Упатова, Олена Іванівна
2006Органічна хімія. Навчальний посібник. Ч. 2. Гетерофункціональні похідні та гетероциклічні сполукиКравченко, Е.Ф.; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2004Органічна хімія. Навчальний посібник. Ч.1. Вуглеводні й оксигеновмісні похідніКравченко, Е.Ф.; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2011Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій. Метод. вказ. щодо корист. електр. підруч. для студ. напр. " Харчові технології та інженерія"Мурликіна, Наталя Віталіївна; Упатов, Олексій Вікторович; Упатова, Олена Іванівна
2015Основи органічної хімії. Теорія і практикум. Навч. посібникУпатова, Олена Іванівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Уклеіна, Олена Григорівна
2012Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м'ясних виробів емульсійної структуриМурликіна, Наталя Віталіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Упатова, Олена Іванівна
2011Солюбілізація соняшнікової олії водяними розчинами Твін-80Мурликіна, Наталя Віталіївна; Добровольська, Олена Владиславівна
2017Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів. Методичні вказівки та тестові завдання для самостійної роботи з дисципліни для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Мурликіна, Наталя Віталіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна
10-июн-2015Спосіб визначення аскорбінової кислотиЖелезняк, Зінаїда Валеріївна; Добровольська, Олена Владиславівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2015Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів. Монографія.Мурликіна, Наталя Віталіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2013Харчова хімія. Метод. вказів. для самост. підгот. та викон. контрольних робіт для студентів, що навчаються за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія"Евлаш, Вікторія Владленівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Аксьонова, Олена Федорівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2016Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія. Методичні вказівки та індивідуальні завдання з дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Упатова, Олена Іванівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна