Browsing by Author Неклеса, Ольга Павлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридівНеклеса, Ольга Павлівна; Яранцева, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович; Вовк, Валерія Сергіївна; Костигов, Кирило Володимирович
11-Mar-2014Гранульований продукт та спосіб його одержанняМороз, Оксана Володимирівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Пивоваров, Євген Павлович; Неклеса, Ольга Павлівна
10-Dec-2015Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна
10-Jul-2017Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Нагорний, Олександр Юрійович
10-Jan-2019Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
11-Sep-2017Дріжджовий вирібНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
10-Dec-2015Здоба до дріжджового тістаНеклеса, Ольга Павлівна
2015Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами. МонографіяКондратюк, Наталія Вячеславівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович
2017Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2015Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботиПивоваров, Євген Павлович; Чорна, Ніна Вікторівна; Неклеса, Ольга Павлівна
10-Dec-2015Спосіб одержання дріжджового тістаНеклеса, Ольга Павлівна
10-Jun-2014Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирівНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
10-Jun-2015Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів та отримана на його основі капсулаНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
10-Jul-2017Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробівНеклеса, Ольга Павлівна; Вовк, Валерія Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович
10-Oct-2018Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробівНеклеса, Ольга Павлівна; Вовк, Валерія Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович
10-Oct-2014Спосіб одержання пластичної кондитерської кремово-збивної масиГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
10-Dec-2014Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикатуГоральчук, Андрій Богданович; Товма, Лідія Федорівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
10-Jul-2014Спосіб одержання твердої емульсії та тверда емульсіяНечепуренко, Кристина Борисівна; Пивоваров, Павло Петрович; Неклеса, Ольга Павлівна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Методичні вказівки до виконня практичних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"Кравченко, Олена Іванівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Опорний конспект опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спеціальності "Технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів"Кравченко, Олена Іванівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна