Browsing by Author Нєміріч, Олександра Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології. Опорн. консп. лекцій для студ. спец. 8.015170103 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"Лисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2011Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробівЛисюк, Галина Михайлівна; Тимчук, Сергій Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
25-Nov-2015Композиція борошняних стравПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Віннікова, Владислава Олександрівна; Курпілянська, Катерина Володимирівна
25-Nov-2014Композиція борошняних стравПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Віннікова, Владислава Олександрівна; Курпілянська, Катерина Володимирівна
2013Кінетика сушіння м'яса яловичини способом змішаного теплопідведенняПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Максименко, Анна Євгенівна
25-Dec-2015Млинчики-напівфабрикат (оболонка)Нєміріч, Олександра Володимирівна; Заєць, Віра Володимирівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Гавриш, Андрій Володимирович
25-Nov-2015Млинчики-напівфабрикат (оболонка)Нєміріч, Олександра Володимирівна; Заєць, Віра Володимирівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2015Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначенняГавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Дудкіна, Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна
2012Основи наукових досліджень в економіці. Методичні вказівки для виконання розрахункової роботи для студ. рівня бакалавр напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Лисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
25-Nov-2014Спосіб виробництва сушеної капустиПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Новосад, Олена Олександрівна; Кардавар, Ксенія Миколаївна
10-Feb-2014Спосіб виробництва сушеної капустиПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Новосад, Олена Олександрівна; Кардавар, Ксенія Миколаївна
2011Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм залізаГавриш, Андрій Володимирович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2009Технологія дієтичних добавок на основі крові великої рогатої худоби і рослинної сировиниПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2010Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямуванняПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2012Установлення раціональних режимів сушіння капустиЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
2012Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі. Метод. вказ. для самост. вивч. дисц. для студ. освітньо-проф. рівня бакалавр за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Нєміріч, Олександра Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна
10-Jul-2014Хліб пшеничнийПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Кардавар, Ксенія Миколаївна