Просмотр собрания по группе - Авторы Одарченко, Андрій Миколайович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 13 из 13
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Біржова діяльність. Опорний конспект лекційЛісніченко, Олена Олександрівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Сподар, Катерина Вікторівна
2015Заморожені тістові напівфабрикати з додаванням рослинної сировини. МонографіяОдарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Сергієнко, Аліна Олександрівна; Черкашина, Вікторія Юріївна
2014Методичні вказівки для виконання дипломних робіт для студентів спеціальності 7.03051004 "Управління безпечністю та якістю товарів"Одарченко, Микола Семенович; Одарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна
2015Новий вид спреду підвищеної біологічної цінностіОдарченко, Андрій Миколайович; М’ячиков, Олександр Васильович; Гасай, Євгенія Леонідівна; Албатова, Яна Юріївна
2017Основи охорони праці. ПідручникОдарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Степанов, Володимир Іванович ; Черненко, Яна Миколаївна 
2015Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіруОдарченко, Андрій Миколайович; Гасай, Євгенія Леонідівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна
2014Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберіганняОдарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Михайлик, Володимир Іванович; Соколова, Євгенія Борисівна
25-янв-2013Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягідОдарченко, Дмитро Миколайович; Кудряшов, Андрій Ігорович; Одарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Сюсель, Олена Олександрівна; Сподар, Катерина Вікторівна; Штих, Сергій Васильович
10-июл-2012Спосіб виробництва замороженого тістового напівфабрикату з додаванням овочевої плазмиОдарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Черкашина, Вікторія Юріївна; Сюсель, Олена Олександрівна; Максимова, Аліна Олександрівна
11-апр-2016Спосіб отримання порошку з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяногоОдарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Сергієнко, Аліна Олександрівна
2016Товарознавство (Харчові продукти). Розділ "Молоко та молочні товари". Опорний конспект лекційКарпенко, Зінаїда Павлівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Сергієнко, Аліна Олександрівна
2017Харківський державний університет харчування та торгівлі. Історичні кроки становлення та розвиткуЧеревко, Олександр Іванович; Янчева, Ліана Миколаївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Фощан, Андрій Леонтійович; Єсінова, Ніна Ігорівна; Серік, Максим Леонідович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Андросова, Тетяна Василівна; Янчев, Андрій Володимирович; Грінько, Алла Павлівна; Міносян, Андрій Сергійович; Руденко, Світлана Миколаївна; Варипаєв, Олексій Михайлович; Петренко, Наталія Володимирівна; Головко, Олександра Владиславівна; Лемешева, Наталія Андріївна; Кобилко, Наталія Андріївна; Кухарьонок, Ольга Костянтинівна; Лимарь, Олег Якович
2016Інноваційні продукти та трансфер технологій. Конспект лекційОдарченко, Андрій Миколайович; Сподар, Катерина Вікторівна