Browsing by Author Одарченко, Андрій Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Біржова діяльність. Методичні вказівки та завдання для практичних занятьОдарченко, Андрій Миколайович; Сподар, Катерина Вікторівна; Лісніченко, Олена Олександрівна
2017Біржова діяльність. Опорний конспект лекційЛісніченко, Олена Олександрівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Сподар, Катерина Вікторівна
2011Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервівОдарченко, Андрій Миколайович; Сесь, Анатолій Михайлович; Гасай, Є.Л.
2010Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового бурякуПогожих, Микола Іванович; Одарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна
2011Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберіганняОдарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Сюсель, Олена Олександрівна
2011Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ямрОдарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Гасай, Євгенія Леонідівна
2010Досліджено вплив дії низьких температур на дріжджове тісто з додаванням картоплі, підданої різним режимам попередньої підготовки.Одарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Балим, В.Ю.; Буток, О.С.
2015Заморожені тістові напівфабрикати з додаванням рослинної сировини. МонографіяОдарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Сергієнко, Аліна Олександрівна; Черкашина, Вікторія Юріївна
2012Колориметричний аналіз компонентів борщової заправкиОдарченко, Андрій Миколайович
2018Методичні вказівки для виконання дипломних магістерських робітОдарченко, Микола Семенович; Одарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна
2014Методичні вказівки для виконання дипломних робіт для студентів спеціальності 7.03051004 "Управління безпечністю та якістю товарів"Одарченко, Микола Семенович; Одарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна
2011Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберіганняПогожих, Микола Іванович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Андрій Миколайович; Черкашина, Вікторія Юріївна
2010Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожуванняЧеревко, Олександр Іванович; Одарченко, Андрій Миколайович
2015Новий вид спреду підвищеної біологічної цінностіОдарченко, Андрій Миколайович; М’ячиков, Олександр Васильович; Гасай, Євгенія Леонідівна; Албатова, Яна Юріївна
2017Основи охорони праці. ПідручникОдарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Степанов, Володимир Іванович ; Черненко, Яна Миколаївна 
2015Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіруОдарченко, Андрій Миколайович; Гасай, Євгенія Леонідівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна
2017Охорона праці в галузі. Навчальний посібникОдарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Черненко, Яна Миколаївна; Соколова, Євгенія Борисівна
2013Порівняльна оцінка якості Напівфабрикатів борщової заправкиОдарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна
2013Проблеми законодавчо-правової системи безпечності та якості товарів в УкраїніОдарченко, Андрій Миколайович; Горенюк, Олександр Іванович; Слюсарєв, Вадим Олексійович
2018Публічні закупівлі. Комплексна контрольна роботаОдарченко, Андрій Миколайович; Василець, Катерина Костянтинівна