Просмотр собрания по группе - Авторы Олійник, Світлана Георгіївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 11 из 11
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктівЧеканов, Микола Анатолійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гейко, Тетяна Сергіївна
2016Методологія та організація наукових досліджень. Навчальний посібникСамохвалова, Ольга Володиміровна; Олійник, Світлана Георгіївна; Кравченко, Олена Іванівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
25-дек-2015Пристрій для вимірювання сили різанняПогожих, Микола Іванович; Чеканов, Микола Анатолійович; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Гейко, Тетяна Сергіївна
25-апр-2013Склад мафінів функціонального призначенняКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна
25-апр-2014Спосіб виробництва зернового хлібаЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Голік, Олег Вікторович; Діденко, Світлана Юріївна; Гейко, Тетяна Сергіївна
25-окт-2012Спосіб виробництва зернового хлібаЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Тимчук, Сергій Михайлович
2017Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи. МонографіяКравченко, Олена Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
2014Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці. МонографіяОлійник, Світлана Георгіївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кравченко, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2012Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі. Метод. вказ. для самост. вивч. дисц. для студ. освітньо-проф. рівня бакалавр за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Нєміріч, Олександра Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володиміровна; Олійник, Світлана Георгіївна
2017Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 "Харчові технології"Касабова, Катерина Рубенівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володиміровна
2017Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступень вищої освіти–магістрСамохвалова, Ольга Володиміровна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна