Browsing by Author Олійник, Світлана Георгіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктівЧеканов, Микола Анатолійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гейко, Тетяна Сергіївна
2011Використання дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» у технології бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Олійник, Світлана Георгіївна
2019Вплив шроту зародків вівса на структурномеханічні властивості житньо-пшеничного тіста і якість хлібаСамохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Бондаренко, Марина Миколаївна
2011До питання класифікації продуктів спеціального призначенняЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2011Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн - 100"Кравченко, Олена Іванівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна
2016Методологія та організація наукових досліджень. Навчальний посібникСамохвалова, Ольга Володиміровна; Олійник, Світлана Георгіївна; Кравченко, Олена Іванівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
25-Dec-2015Пристрій для вимірювання сили різанняПогожих, Микола Іванович; Чеканов, Микола Анатолійович; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Гейко, Тетяна Сергіївна
25-Jan-2018Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінностіОлійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Чмух, Олена Анатоліївна
25-Apr-2013Склад мафінів функціонального призначенняКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна
25-Apr-2014Спосіб виробництва зернового хлібаЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Голік, Олег Вікторович; Діденко, Світлана Юріївна; Гейко, Тетяна Сергіївна
25-Oct-2012Спосіб виробництва зернового хлібаЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Тимчук, Сергій Михайлович
25-Sep-2013Спосіб виробництва хлібобулочних виробівОлійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Івасенко, Микола Михайлович; Овраменко, Аліна Миколаївна
10-Oct-2013Спосіб виробництва хлібобулочних виробівОлійник, Світлана Георгіївна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Ширкін, Андрій Олександрович; Крюкова, Марина Сергіївна
2017Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи. МонографіяКравченко, Олена Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
2014Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці. МонографіяОлійник, Світлана Георгіївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кравченко, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2019Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалаврСамохвалова, Ольга Володиміровна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна
2012Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі. Метод. вказ. для самост. вивч. дисц. для студ. освітньо-проф. рівня бакалавр за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Нєміріч, Олександра Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володиміровна; Олійник, Світлана Георгіївна
2017Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 "Харчові технології"Касабова, Катерина Рубенівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володиміровна
2017Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступень вищої освіти–магістрСамохвалова, Ольга Володиміровна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна