Просмотр собрания по группе - Авторы Омельченко, Світлана Борисівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 8 из 8
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014ARGUMENTATION OF EMULSIFIER PART IN THE RECIPE OF FOAM AND EMULSION DAIRY PRODUCTS CONTAINING VEGETABLE FATSОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Грінченко, Ольга Олексіївна
апр-2017DEVELOPMENT OF A THEORETICAL MODEL FOR OBTAINING THE WHIPPED EMULSIONS FROM A DRY FAT-CONTAINING MIXTURE AND ITS EXPERIMENTAL VERIFICATIONГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2015Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювальногоОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2014Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системахОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2017Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердженняГоральчук, Горальчук; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
10-окт-2014Спосіб одержання пластичної кондитерської кремово-збивної масиГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
2016Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-маслаОмельченко, Світлана Борисівна
2015Технології харчових виробництв. Методичні вказівки та тематика курсових проектів для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчанняПерцевой, Федір Всеволодович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна