Просмотр собрания по группе - Авторы Отрошко, Наталія Олександрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 6 из 6
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктівЄвлаш, Вікторія Владленівна; Самойленко, Сергій Олексійович; Отрошко, Наталія Олександрівна; Буряк, Ірина Алімовна
26-мар-2012Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого каліюЄвлаш, Вікторія Владленівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Михайленко, Володимир Григорович; Торяник, Дмитро Олександрович
25-апр-2012Спосіб оцінки інтегральної антиоксидантної активності водних екстрактів рослинної сировини та дієтичних добавокЄвлаш, Вікторія Владленівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Михайленко, Володимир Григорович; Д'яков, Олександр Георгійович
2011Харчова хімія. Метод. вказ. для виконання лабор. робіт студентами напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрям "Харчова інженерія"Євлаш, Вікторія Владленівна; Пестіна, Ганна Олександрівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Горальчук, Андрій Богданович
2013Харчова хімія. Метод. вказів. для самост. підгот. та викон. контрольних робіт для студентів, що навчаються за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія"Евлаш, Вікторія Владленівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2013Хімія харчових речовин. Метод. вказів. для самостійної підгототовки та виконання контр. робіт для студентів, що навчаються за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрямом " Техїнологія харчування"Євлаш, Вікторія Владленівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Отрошко, Наталія Олександрівна