Browsing by Author Павлюк, Ігор Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Застосування мікроскопічного методу для дисперсійного аналізу харчових порошківПогожих, Микола Іванович; Павлюк, Ігор Миколайович; Дьяков, Олександр Георгійович; Борисова, Аліна Олексіївна; Затула, Аліна Валентинівна
2014Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701  «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». Методичні вказівкиВоронцова, Жанна Вадимівна; Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович
2013Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізичні основи обробки сировини» (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701)Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович
2016Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної діїЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович
2016Особливості визначення Т 2 на імпульсному ямрДьяков, Олександр Георгійович; Торяник, Дмитро Олександрович; Павлюк, Ігор Миколайович
2011Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировиниПогожих, Микола Іванович; Воронцова, Жанна Вадимівна; Павлюк, Ігор Миколайович
2011Фізика. Частина 2. Електростатика, електродинаміка, електромагнетизм. Методичні вказівки для підготовки до практичних занять для студентів напряму підготовки 6.050502 «Інженерна механіка».Цуркан, Микола Михайлович; Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович