Просмотр собрания по группе - Авторы Павлюк, Раїса Юріївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 51  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Cryogenic technology of fine-dispersed powdered additives from topinambourПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Борисова, Аліна Олексіївна; Балабай, Катерина Сергіївна; Pavlyuk, Raisa; Pogarskaya, Viktoriya; Bessarab, Alexandr; Borysova, Alina; Balabai, Katerina
2017Study of impact of cryo-mechanoactivation and cryo-mechanodestruction during the obtaining of frozen fine-dispersed carotene-containing additives.Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Біленко, Леоніда Мічеславівна; Pogarska, Viktoriya; Pavlyuk, Raisa; Timofeyeva, Nadiya; Bilenko, Leonida
2017The impact of cryogenic freezing and non-enzymatic catalysis on destruction of inulin-proteic nanocomlexes of topinambour to monomersПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Pavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Balabai, Katerina; Loseva, Svitlana
2015The new in freezing tecnology of chlorophyll-containing vegetables with record characteristicsПавлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Каплун, Олена Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Pavlyuk, Raisa; Pogarskiy, Aleksey; Caplun, Helena; Borysova, Alina; Loseva, Svetlana
2016Активація важкорозчинних білок-хітинових нанокомплексів грибів шампіньйонів із використанням неферментативного каталізуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2013Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Хоменко, А.В.; Кострова, К.В.
2015Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Соколова, Лора Михайлівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна
2014Вивчення впливу низькотемпературної обробки та кріодеструкції на збереження БАР і трансформацію інуліну під час розробки оздоровчих добавок із топінамбураПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Балабай, Катерина Сергіївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2015Вивчення процесів кріомеханохімії високомолекулярних і низькомолекулярних нанокомплексів грибів шампіньйонів під час їх кріообробки з використанням рідкого азотуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Кись, Валерія Валеріївна
2014Вивчення процесів механохімії під час переробки квіткового пилку в полівітамінні дрібнодисперсні порошкоподібні добавкиПавлюк, Раїса Юріївна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Соколова, Лора Михайлівна
2016Вивчення процесів механохімії під час розробки кріогенної технології нанопорошків із топінамбура з пребіотичними властивостямиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович
2016Вплив заморожування та неферментативного каталізу на руйнування гетерополісахарид-білкових нанокомплексів під час переробки топінамбураПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович
2016Вплив процесів механолізу на активацію нанокомплексів гетерополісахаридів із біополімерами плодів під час розробки нанотехнологійПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Каплун, Олена Анатоліївна; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
25-июн-2015Десерт із кисломолочного сиру з рослинними добавкамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Кіпенко, Галина Володимирівна
2014Кріомеханічна модифікація добавок із шампіньйонів у вигляді дрібнодисперсного замороженого пюре з унікальними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Котюк, Тетяна Валеріївна
2016Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1. Навчальний посібникПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі". Навчальний посібникПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Метод глибокої переробки каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням обладнання нового поколінняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Таубер, Роман Давід; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Котюк, Тетяна Валеріївна
2016Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній форміПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович
2014Нове про каротиноїди під час холодильної переробки каротиновмісних овочів та ягід із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Борисова, Аліна Олексіївна