Browsing by Author Пак, Андрій Олегович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового просторуПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович
2014Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом. МонографіяПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович
2011Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводомПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Жеребкін, М.В.
2018Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти магістр спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізації «Товарознавство та експертиза в митній справі»Головко, Тетяна Миколаївна; Пак, Андрій Олегович; Юрченко, Марина Анатоліївна
2018Електромагнетизм. Оптика. Атомна фізика: практичні завдання для самостійної роботи. Навчальний посібникПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Рурак, Людмила Володимирівна
2015Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини. Навч.посібникПак, Андрій Олегович; Погожих, Микола Іванович
2015Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини. Навчальний посібникПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович
2016Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини. Навчальний посібникПогожих, Микола Іванович; Потапов, Володимир Олексійович; Пак, Андрій Олегович; Жеребкін, Максим Васильович
2015Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництвПогожих, Микола Іванович; Чеканов, Микола Анатолійович; Пак, Андрій Олегович
2014Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701  «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». Методичні вказівкиВоронцова, Жанна Вадимівна; Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович
2013Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізичні основи обробки сировини» (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701)Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович
2010Методичні вказівки до підготовки до практичних занять з дисципліни «Фізика» для студентів напряму підготовки 6.050502 «Інженерна механіка» «Частина 1. Механіка, молекулярна фізика та термодинаміка»Цуркан, Микола Михайлович; Пак, Андрій Олегович; Ігнатьєва, Яна Володимирівна
2008Механіка та молекулярна фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робітПак, Андрій Олегович; Воронцова, Жанна Вадимівна; Толстова, Яна Володимирівна
2019Механіка. Молекулярна фізика та термодинаміка. Електростатика: практичні завдання для самостійної роботи. Навчальний посібникПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Купріянова, Людмила Володимирівна
2018Митні збори, тарифи та товарна номенклатура ЗЕД. Методичні вказівки та завдання до виконання практичних робіт із дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти «бакалавр» факультету «Управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю»Дюкарева, Галина Іванівна; Пак, Андрій Олегович
2017Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництвПак, Андрій Олегович
2017Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництвПак, Андрій Олегович
10-Feb-2014Спосіб дослідження динамічної поведінки вологи в капілярно-пористих колоїдних матеріалах методом ЕПР-спінових міток під час сушінняПогожих, Микола Іванович; Ромоданов, Ігор Сергійович; Пак, Аліна Володимирівна; Пак, Андрій Олегович
2016Сумісне використання R-функцій і проекційного методу в задачах теорії сушінняПогожих, Микола Іванович; Синєкоп, Микола Сергійович; Пак, Андрій Олегович; Чеканов, Микола Анатолійович
2011Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використання принципів ЗТП-сушінняПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович